Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tudatosan vagy tudatalatt csináljátok ezt?
Gyakran szoktam útközben vagy a villamoson lányokra mosolyogni, szemezni velük. Van aki visszamosolyog, van aki pedig elkezd játszani a hajával, dobálja jobbra balra, elnéz-visszanéz, látszik, hogy máshogy kezdi el venni a levegőt, talán még a pulzusa is megemelkedik :). Szokott veled lenni ilyen?
Az tiszta sor, hogy észreveszitek, hogy valaki érdeklődik irántatok, de ilyenkor tudatosan kezdtek el játszani a hajatokkal vagy észre sem veszitek, hogy ezt csináljátok?
Jól gondolom, hogy amikor visszamosolyogtok, vagy összevissza játszatok a hajatokkal, akkor azt várjátok, hogy odamenjen hozzátok a férfi, és megszólítson benneteket? Szólítottak már meg villamoson?
én mindig zavarba jövök,ha bejön, gyakran visszanézek, ha meg nem, inkáb nem is nézek vissza
de ha valaki odajön, NORMÁLIS és nincs valami nagyon sürgös dolgom, szívesen beszélgetek :)
én ha észreveszem h néznek kb rá se nézek semmit nem csinálok minek ha nézni akar nézzen (sokat nem ér vele egyikünk sem ha fiú ha lány)
am meg tök csövi ha ismeretlenül leszólítanak valakit bárhol
Én nem szoktam a hajam dobálni.. ilyen esetben meg pláne nem.
Amúgy igen, az viszont előfordul, hogy nézegetek egy srácot akit épp vonzónak találok, persze nem feltűnően, mert azt más is látja és nagyon gáz. Inkább csak véletlenszerű nézések, de még is úgy, hogy a srác észrevegye, hogy érdekel.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!