Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onzo vagyok? Vagy talan igazam van elfelolrol?
Lassan egy eve eggyut vagyunk a baratommal.Eleg normalis kapcsolatnak mondhatnam, mivelhogy ha valami baj volt mindig megbeszeltuk.Igazan nagyon sokat turtem neki mert szeretem.Az a helyzet, hogy lesz egy buli ahova en sajnos nem tudok elmenni.O elszeretne menni, de en zokonveszem, hogy nem marad velem msn-ezni inkabb.Tudom, lehet hogy onzo vagyok de meg volt egy ilyen eset es abbol sem sult ki semmi jo.Megigerte, hogy tobbe nem megy nelkulem, most pedig a rei nota.Nem tudom megerteni, olyan furcsa egyszer-egyszer.Hogy kellene regalnom erre az egeszre?
Kerlek ne oltsatok, de bevallom talan a feltekenyseg piszkal kicsit....
Figyu. Hagy menjen. Ha nem csal meg, nőtt a szemedben, hameg megcsal, inkább most derüljön ki, mint 10 év és
két gyerek után, nem?
Gondolom nem 30+ vagy, tehát időd mint a tenger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!