Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szóltok ehhez, tényleg igazam van?
Már huzamosabb ideje szedek gyógyszert, aminek az a hatása, hogy nem vagyok pattanásos, fogytam, és nőiesebb lett az alakom. Hormonproblémáim voltak, ezért írták fel a gyógyszert. Most fogok dokihoz menni, ugyanis ezt a készítményt már nem lehet felírni. Tiszta stresszből állok, mert félek, hogy ha valami újat ír fel, ami esetleg nem használ, (ha felír egyáltalán valamit) akkor megint olyan csúnya és formátlan leszek, mint előtte. Ki fog így rám nézni? Senkinek nem fogok kelleni! Eddig is eléggé problémás voltam párkapcsolati téren, most pedig lassan bele kell törődnöm, hogy úgyse fogok senkinek kelleni. A férfiak nem hiszem, hogy tolerálják egy nőn a túlsúlyt, és a pattanásosságot :,(
26/L
ebben meg igazad van sportolj stb ... az se tenne
rosszat..
Jajj ezen ne problémázz már annyit. Amit ha felírnak és nem jó akkor visszamész. Ex párjaimnál is volt olyan amelyik nem volt jó. De azért ma már nem olyanok mint régen.
Amúgy meg sportolj ja! :)
engem is érdekelne egy "elötte-utána" kép... mert ha tényleg "csak2 a gyógyszer miatt voltál szép elmondásod szerint akkor tulajdonképpen csak áltatod magadat is és a pasiakt is.
De én ezt nem hiszem el. Ha a bogyok nélkül nem kellesz a pasiknak akkor nem azért nem fgosz kelleni mert állitásod szerint visszacsunyulsz hanem azért mert látni fogják hogy görcsösen probálsz szép lenni és sokat bánkodsz ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!