Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elmondjam neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki a legutolsó iskolai napon, hogy 4 éven át nagyon tetszett nekem? /Osztálytársamról van szó/

Figyelt kérdés

Kezdem az elején a történetemet. Még 2009-ben kezdődött minden, amikor elkerültem a mostani gimnáziumba. Már szinte az elejétől kezdve tetszett egy lány, és néhány hónap után teljesen beleszerettem. Mindezzel még nem lett volna semmi baj, ha ez a lány nem az osztálytársam lenne (egyébként én meg nem voltam valamiért túl népszerű az osztályban, biztos mert nem vagyok egy futószalagos díszb*zi). Azóta eltelt 4 év, és lassan elérkezik az a nap, amikor valószínűleg utoljára látjuk egymást az életben. Mostanában egyre többször gondoltam arra, hogy a legutolsó napon mindent el fogok mondani neki, ha majd visszautasít (márpedig szinte biztosan ez lesz), akkor legalább nem fog annyira fájni, mintha valamikor a 4 év alatt történt volna mindez. Egyébként a közös évek alatt már próbáltam neki utalni rá, hogy nem közömbös számomra, de vagy nem foglalkozott az egésszel, vagy nem értette meg a célzásaimat (pedig egyáltalán nem buta lány). Amúgy ha esetleg adna egy lehetőséget, akkor sem lenne sok esély a kapcsolat fenntartására, mert az ősztől egymástól több száz kilométerre fogunk egyetemre járni, így igazából nem is tudnánk találkozni szinte soha. De ahogy már az előbb is leírtam, nagy valószínűséggel már jóval előbb össze fog omlani a terv, mint hogy idáig eljussak :(

Szerintetek mit csináljak most? :/

19/F

2013. ápr. 12. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Mondd el!

Vesztenivalód nincs és nem marad benned örökre,hogy "mi lett volna ha".

2013. ápr. 12. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem most is elmondhatod neki, próbáld meg! Veszíteni valód nincs.:)

17f

2013. ápr. 12. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Az ötlet jó, de a reakciója kérdéses - te szimpatikus vagy ill. voltál neki? Azért ez sem mindegy.

Melyik városban laksz amúgy?

2013. ápr. 12. 20:01
 4/9 A kérdező kommentje:

<-3: azt nem mondanám, hogy mi lennénk a világ legjobb barátai, de szerintem ő mindig is normálisnak tartott, közös órákon is például szinte mindig egymás mellett ültünk és szoktunk segíteni egymásnak a tanulásban is

Szombathelyen lakom amúgy :)

2013. ápr. 12. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, eddig miért nem tettél valamit? És mi van ha elvesztegettél négy évet, mert kiderül hogy te is tetszel neki? És ha most megmondja hogy ő is szerette volna, ti meg elkerültök több száz km-re egymástól? Elég gáz.
2013. ápr. 12. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Figyelj, ha érezne irántam valamit is, azt már régen jeleznie kellett volna, volt rá vagy 1000 napja. Azért az elég nyilvánvaló, hogy nem lett volna teljesen érzéketlen velem ebből a szempontból. Közben volt is már valami barátja, egy sötét bunkó paraszt, aki annyira nagyon nem illett ehhez a lányhoz, de pár hónap után szerencsére eloszlott a rózsaszín köd a szeme elől, és még időben meglátta, hogy az a csicska csak kihasználta volna, és azonnal szakított is vele. Akkor nagyon megörültem, de aztán gyorsan rájöttem, hogy ezzel az én helyzetem nem sokkal lett jobb sajnos. Amúgy meg azért nem mondtam el neki hamarabb a dolgot, mert hatalmas botrány lett volna belőle, ami meg a f*szomnak hiányzott volna. :/
2013. ápr. 12. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Minél hamarab mond el neki
2013. ápr. 14. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Alig van idő, ne várj beszélj vele most lehet egy jó nyarad:)
2013. ápr. 14. 09:41
 9/9 anonim válasza:

Szerintem mindenképpen mond el neki,mert 2 lehetőséged van az hogy elmondod és ő is így érez és boldogok vagytok vagy az hogy nem mondod el és mindig benned marad hogy miért nem mondtam el.Meg amúgy sincs veszíteni valód mert többet nem találkoztok szóval most vagy soha

Sok szerencsét! :)

2013. ápr. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!