Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki a legutolsó iskolai napon, hogy 4 éven át nagyon tetszett nekem? /Osztálytársamról van szó/
Kezdem az elején a történetemet. Még 2009-ben kezdődött minden, amikor elkerültem a mostani gimnáziumba. Már szinte az elejétől kezdve tetszett egy lány, és néhány hónap után teljesen beleszerettem. Mindezzel még nem lett volna semmi baj, ha ez a lány nem az osztálytársam lenne (egyébként én meg nem voltam valamiért túl népszerű az osztályban, biztos mert nem vagyok egy futószalagos díszb*zi). Azóta eltelt 4 év, és lassan elérkezik az a nap, amikor valószínűleg utoljára látjuk egymást az életben. Mostanában egyre többször gondoltam arra, hogy a legutolsó napon mindent el fogok mondani neki, ha majd visszautasít (márpedig szinte biztosan ez lesz), akkor legalább nem fog annyira fájni, mintha valamikor a 4 év alatt történt volna mindez. Egyébként a közös évek alatt már próbáltam neki utalni rá, hogy nem közömbös számomra, de vagy nem foglalkozott az egésszel, vagy nem értette meg a célzásaimat (pedig egyáltalán nem buta lány). Amúgy ha esetleg adna egy lehetőséget, akkor sem lenne sok esély a kapcsolat fenntartására, mert az ősztől egymástól több száz kilométerre fogunk egyetemre járni, így igazából nem is tudnánk találkozni szinte soha. De ahogy már az előbb is leírtam, nagy valószínűséggel már jóval előbb össze fog omlani a terv, mint hogy idáig eljussak :(
Szerintetek mit csináljak most? :/
19/F
Mondd el!
Vesztenivalód nincs és nem marad benned örökre,hogy "mi lett volna ha".
Szerintem most is elmondhatod neki, próbáld meg! Veszíteni valód nincs.:)
17f
Az ötlet jó, de a reakciója kérdéses - te szimpatikus vagy ill. voltál neki? Azért ez sem mindegy.
Melyik városban laksz amúgy?
<-3: azt nem mondanám, hogy mi lennénk a világ legjobb barátai, de szerintem ő mindig is normálisnak tartott, közös órákon is például szinte mindig egymás mellett ültünk és szoktunk segíteni egymásnak a tanulásban is
Szombathelyen lakom amúgy :)
Szerintem mindenképpen mond el neki,mert 2 lehetőséged van az hogy elmondod és ő is így érez és boldogok vagytok vagy az hogy nem mondod el és mindig benned marad hogy miért nem mondtam el.Meg amúgy sincs veszíteni valód mert többet nem találkoztok szóval most vagy soha
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!