Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legutolsó dolog, amivel kedveskedtél a párodnak?
nem értem ezt a sajnosozást. A 18 az nem kicsi. nekem egy centivel kissebb és néha sok volt az is a partnereimnek...
A legutolsó?
Odaadtam a legfinomabb falatot a kajámból (Ő mást evett, megkért hogy kóstolja meg, nagyon finomnak ítélte, majd a legfinomabb részt elé toltam, meghatódott kicsit :) )
16 az átlag, tudom :)
Csak azért mégis már 2 óra. Nem kell annyira komolyan venni semmit :)
Beteg volt, de elment dolgozni, mire hazaért készítettem neki egy forró fürdőt, megfőztem a kedvenc kajáját, és jól felfűtöttem a lakást. Szegény elég rosszul volt, mivel fizikai munkát végez, így akkor és abban a pillanatban nem nagyon tudta értékelni a dolgokat:(. Lefürdött, lefeküdt pihenni, mikor felkelt kissé jobban volt, de sajnos a vacsi ízét nem igazán tudta értékelni, mivel a megfázás miatt nem is érezte szinte:). Szóval a dolog nem épp úgy sült el, ahogy szerettem volna, de amint kilábalt belőle, ő kedveskedett munka után nekem ugyanezzel:P Bűntudata volt, hogy nem úgy jött be a dolog, ahogy elterveztem:)
24/N
Este levitte a kutyát, én meg addig egy kindertojás "kapszulájára" rajzoltam egy vigyori arcot és alá írtam, hogy "nyiss ki".
A belsejébe meg egy cetlit raktam, amire egy kis szívet rajzoltam, majd letettem a bejárat elé a földre.
:D
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!