Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzem meg, hogy most mi van, vagy hagyjam a fenébe?
Figyelt kérdés
Két hónapja találkozgatok egy fiúval, tetsszünk egymásnak. De a fiú még nem mondta nekem hogy mi akkor egy pár vagyunk. Szerintetek hogy vezessem rá hogy én ezt szeretném, hogy pl. tegyen ki bnőjének a FB-ra?2013. ápr. 12. 17:26
2/9 anonim válasza:
szerintem előbb mondjátok ki és csak aztán jöjjön a facebook :D :D
3/9 A kérdező kommentje:
Oké, én kimondanám, de félek a reakciójától. Ha eddig nem mondta hogy na akkor mi egy pár vagyunk...
Mégis hogy kérdezzem ezt meg?
2013. ápr. 12. 17:33
4/9 anonim válasza:
a fb a legkevesebb. de sztem meg kell beszelnetek ha volt már ott vmi de mégsem vagytok egy pár
5/9 anonim válasza:
tisztázzuk hogy mi van most kettőnk között mert én többet szeretnék... a többi már jön magától
6/9 A kérdező kommentje:
Legutóbb, mikor rákérdeztem erre a dologra, annyit mondott, hogy "hát, ismerkedünk, aztán meglátjuk, mi lesz" Igen ám, de én kezdek fáradni vagy hogy mondjam..
Ennyi nem elég még az elköteleződéshez részéről?
2013. ápr. 12. 17:42
7/9 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Mondjuk én még nem érzem hogy egy pár lennénk, de már elgondolkodtam én is hogy vajon merre haladunk.
Nálatok mik történtek már? Csók stb.
22/L
8/9 A kérdező kommentje:
17:45!
Szex még nem volt! :) Én 25, a srác 22 éves.
2013. ápr. 12. 17:47
9/9 anonim válasza:
Mond meg neki hogy szerinted 2 hónap alatt megismerhettétek egymást annyira, hogy tudjátok akartok-e járni. És kérdezd meg mit gondol erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!