Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam el azért, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el azért, mert nem fürdik?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, de megmagyarázom: ha azt kérdeztem volna, hogy normális-e, hogy a párom nem fürdik, nyilván mindenki azt írta volna, hogy nem. Szerintem sem az. Ha azt írtam volna, hogy mit csináljak a párommal, ha nem fürdik, a többség azt írta volna, hogy hagyjam el. De most akkor inkább azt kérdezem, valóban hagyjam el ezért? Úgy értem, ez nem tűnik mondvacsinált indoknak? Kezd már ebből nagyon elegem lenni, olyan mint egy gyerek ilyen téren. Azok szoktak mindenféle kifogásokat kitalálni, hogy nem akarnak fürdeni, de itt egy felnőtt emberről van szó! Nem is tudom, mióta tart már ez, azt tudom, hogy hétfőn kimostam a törölközőjét, ami azóta is a szárítón lóg, szóval azóta biztos nem fürdött, nem mosakodott. Előtte nem figyeltem, azóta viszont igen, és tényleg nem megy fürdeni soha. Mellesleg ő arról is meg van győződve, hogy fogat mosni is csak akkor kell, ha megyünk valahova, de amúgy, ha reggel felkelünk, és csak úgy simán otthon vagyunk, akkor nem kell. Nem értem, miért ilyen. Ismerem a családját, ott azért nem tapasztaltam ilyen állapotokat.

Persze amikor összeköltöztünk, még egy-két naponta elment zuhanyozni, de az utóbbi időben kezdi egyre inkább elengedni magát, ez a mostani sem az első eset, hogy hosszabb ideig nem mosakszik, de most már elfogyott a türelmem.

Ha meg szólok neki, akkor megsértődik, kijelenti, hogy utálja, ha csesztetik, vita lezárva. Ha meg merek szólalni, akkor már felhúzza az orrát, hogy "miért nem vagy képes befejezni a cseszegetést?"

Amúgy ezt leszámítva nem lenne vele bajom, de akkor is, milyen ez már?

2013. ápr. 12. 14:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%

Egyszerűen adj neki ultimátumot, mert ez tarthatatlan. Így az intimitás, romantika is megszűnik, hiszen kinek van így gusztusa hozzáérni?

Szépen, egyértelműen közöld vele hogy ez enyhén szólva is undorító, és ezentúl vagy fürdik/zuhanyzik napi 1x és mos fogat reggel-este, vagy mehet, amerre lát, mert nincs kedved varacskos disznót pátyolgatni.

Ez nem vitatéma, fürödni és fogat mosni minden nap kell.

2013. ápr. 12. 14:08
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szinten nem tudtok megbeszélni dolgokat, mint pl. ez, akkor inkább hagyd el. Nem ezért, hanem csak egyszerűen nincs értelme egy ilyen kapcsolatnak.
2013. ápr. 12. 14:09
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt inkább az a probléma, hogy hiába próbálod megbeszélni vele, ha őt ez kínosan érinti, visszamegy dedóba. Ez intő jel lehet arra nézve, hogy ha más gondotok adódik, amiről ő nem akar tárgyalni, akkor az lesz, amit ő akar, neked meg kuss a neved, ne cs.sztesd.

Ez már szakítóok lehet. Nem a fürdés hiánya, hanem ahogyan kezeli a nézeteltéréseket.

4/29 anonim ***** válasza:
93%
Hát mondd meg neki, hogy ha nem hajlandó fürödni, akkor te sem vagy hajlandó főzni. :) Ne félj, rögtön nekiáll.
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy utolsó mondta.
2013. ápr. 12. 14:10
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
Korrigálok, azóta sokan írtak: ahogy 1. mondta :)
2013. ápr. 12. 14:10
 7/29 anonim ***** válasza:
14%
Kedves első. Nem tudod, hogy te hol élsz, de a gyakori felhasználói Magyarországon. Ott ahol 1 millió GYEREK éhezik és még ugyan ennyi felnőtt él a létminimum alatt. A te országodban biztos meglehet tenni, hogy minden nap fürdik az ember, de ott, ahol szegények az emberek és a víz és gázdíjak a nyugati szinten vannak, a fizetések pedig negyed annyik sem, ott egyszerűen nem tehetik meg ezt túl sokan.
2013. ápr. 12. 14:11
 8/29 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem forog a gyomrod tőle akkor maradj vele.De ne számíts hosszú kapcsolatra,mert valószínűleg szívgyulladásban fog szenvedni a jó szájhigiéniája miatt,így jó korán ki fog költözni a temetőbe.
2013. ápr. 12. 14:11
 9/29 anonim ***** válasza:
94%
Kedves hetedik,egy lavór víz mindig akad a mosdáshoz.
2013. ápr. 12. 14:13
 10/29 anonim válasza:
45%

férfi vagy nő? Milyen munkát végez? például ha fizikai munkás, akkor mindenképp naponta kell fürdenie, akkor az más erősségű, mintha egy irodában dolgozó, fázós, lusta emberről lenne szó... lehet csak ellustult kicsit, és nem olyan igénytelen.

Büdös, izzadt szokott lenni? Mert ha amúgy használ dezodort, nem izzadós, és irodai munkát végez, hetente egy zuhanyzás mellett, akkor szerintem ez azért nem "válóok". Viszont ha minden nap leizzad, és úgy fekszik melléd az ágyba, akkor tedd ki a szűrét, mondd neki aludjon a kanapén, vagy kezdjen magával valamit, mert ez tarthatatlan.

2013. ápr. 12. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!