Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam el azért, mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el azért, mert nem fürdik?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, de megmagyarázom: ha azt kérdeztem volna, hogy normális-e, hogy a párom nem fürdik, nyilván mindenki azt írta volna, hogy nem. Szerintem sem az. Ha azt írtam volna, hogy mit csináljak a párommal, ha nem fürdik, a többség azt írta volna, hogy hagyjam el. De most akkor inkább azt kérdezem, valóban hagyjam el ezért? Úgy értem, ez nem tűnik mondvacsinált indoknak? Kezd már ebből nagyon elegem lenni, olyan mint egy gyerek ilyen téren. Azok szoktak mindenféle kifogásokat kitalálni, hogy nem akarnak fürdeni, de itt egy felnőtt emberről van szó! Nem is tudom, mióta tart már ez, azt tudom, hogy hétfőn kimostam a törölközőjét, ami azóta is a szárítón lóg, szóval azóta biztos nem fürdött, nem mosakodott. Előtte nem figyeltem, azóta viszont igen, és tényleg nem megy fürdeni soha. Mellesleg ő arról is meg van győződve, hogy fogat mosni is csak akkor kell, ha megyünk valahova, de amúgy, ha reggel felkelünk, és csak úgy simán otthon vagyunk, akkor nem kell. Nem értem, miért ilyen. Ismerem a családját, ott azért nem tapasztaltam ilyen állapotokat.

Persze amikor összeköltöztünk, még egy-két naponta elment zuhanyozni, de az utóbbi időben kezdi egyre inkább elengedni magát, ez a mostani sem az első eset, hogy hosszabb ideig nem mosakszik, de most már elfogyott a türelmem.

Ha meg szólok neki, akkor megsértődik, kijelenti, hogy utálja, ha csesztetik, vita lezárva. Ha meg merek szólalni, akkor már felhúzza az orrát, hogy "miért nem vagy képes befejezni a cseszegetést?"

Amúgy ezt leszámítva nem lenne vele bajom, de akkor is, milyen ez már?

2013. ápr. 12. 14:04
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
7-es, azért normális esetben a napi tisztálkodás a legtöbb családban hozzáférhető. Nálunk legalább is mindenképpen.
2013. ápr. 12. 14:14
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd a családot.Lehet ők tudnak valamit,lehet pszichés betegsége van,mert átlagos ember,ha nem a putriból jött,természetes,hogy naponta fürdik.Nem zavar a szaga?
2013. ápr. 12. 14:14
 13/29 A kérdező kommentje:
10-es, nem fizikai munkát végez, használ dezodort, de azért most már melegebb is van, megizzad az ember. Én se fizikai munkát végzek, mégis lezuhanyzom naponta (jó, nem ugrok ki az ablakon, ha egy nap kimarad, de akkor másnap lezuhanyzom), mert érzem, hogy szükséges. Meg hát most már a páromon is érződik, hogy kéne tisztálkodnia.
2013. ápr. 12. 14:16
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

FEltetlen jelezned kell, hogy ezt a szokasat nem tudod elfogadni,m

tehat vagy valtoztat, mivel az agynemut is igy surubben kell cserelni stb.

vagy pedig valoban neked kell eldontened, hogy egyutt tudsz-e elni vele, mivel a szokasa a korral elhatalmasodni fog, de javulni nem.

Hivatkozz az agynemu, torolkozora, amiket eppen ez miatt kell surubben mosnod,

akar a test szagara is lehet hivatkozni, de lehetoleg finoman, szeretettel, mert nehezen birja a ferfi nepseg a kritikat. Szerelmesen bugd a fulebe, hogy buzlesz dragam, s huzodj el tole pl.

2013. ápr. 12. 14:17
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves első. Nem tudod, hogy te hol élsz, de a gyakori felhasználói Magyarországon. Ott ahol 1 millió GYEREK éhezik és még ugyan ennyi felnőtt él a létminimum alatt. A te országodban biztos meglehet tenni, hogy minden nap fürdik az ember, de ott, ahol szegények az emberek és a víz és gázdíjak a nyugati szinten vannak, a fizetések pedig negyed annyik sem, ott egyszerűen nem tehetik meg ezt túl sokan."

Németországban élek, ha már így kérded, de röpke 22 évet lehúztam Magyarországon is, többek között az egyetemi évek alatt diákmunkából albérletet fizetve...érdekes módon, fürdésre, fogmosásra mindig tellett. Egy zuhanyt el lehet intézni nem több, mint 2 perc alatt, ha nagyon nincs pénz.

De itt nem is ez a kérdés, hiszen a kérdező egy szóval sem említette, hogy nem tellene a vízszámlára, csupán azt, hogy a férje/párja lusta, igénytelen. Ne téveszd össze a kettőt, mert nem mindegy. Amíg nem éhezik az ember és amíg megteheti, addig napi 1 fürdés és 2 fogmosás a minimum, nem tudom, ezen mit nem lehet felfogni/mit kell félremagyarázni.

U.i.: a víz és a gázdíjak nincsenek nyugati szinten, itt mindkettő (plusz az áram és fűtés is) minimum a duplája, de sok helyen inkább a triplája. Igaz a fizetés is, de azért hülyeségeket ne beszéljünk, ha lehet, úgy, hogy fogalmunk sincs róla.

2013. ápr. 12. 14:17
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én elkezdeném azzal, hogy nem mosom a ruháit. Ha kérdi miért? Hát mert ha nem fürdesz, akkor a koszos testedre minek a ruha? Aztán például koszos (már használt) pohárba, tányérba tenni neki az enni/innivalót. Ha kérdi miért? Hát ha már egy hete nem mostál fogat, akkor ez a kosz már mit számít? Legvégső esetben eltenni a wc papírt, ha kérdezi hol van, akkor elmondani neki, hogy egy hétnyi kosz után az a kis kaka már ugyan mit számít a hátsóján?

Ha meg ezek után sem érti, akkor tényleg szedheti a sátorfáját...

2013. ápr. 12. 14:21
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
*tiszta ruha... :D :D
2013. ápr. 12. 14:22
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

Én tuti megvonnám a szexet! Nem lenne hozzá gusztusom.

Ha csak fürdés után engednéd neki, biztos gyakrabban tisztálkodna. Egy közös zuhanyzás is motiválhatja.

2013. ápr. 12. 14:31
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírja, ha "cseszegeted", akkor csinálj valamit, amire felkapja a fejét. Praktikusan ha este nem zuhanyzik, akkor aludj a nappaliban, vagy ha a szüleid közel laknak, akkor náluk. Ha problémázik, akkor meg mondd azt, hogy nem akarod cseszegetni, de a mosdatlansága mellett nem tudsz elmenni szó nélkül.
2013. ápr. 12. 14:32
 20/29 anonim válasza:
100%
vedd rá hogy pancsizzatok együtt... mi barátnőmmel mindig együtt fürdünk. Hidd el, kedvet fog rá kapni, ha kicsit megfűszerezitek a fürdést.
2013. ápr. 12. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!