Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam meg visszahódítani v hagyjam a francba? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egyik lány osztálytársammal nagyon jó barátok voltunk. egyik legjobb barátomnak tartottam. Beleszerettem. Ő eleinte tényleg csak barátként tekintett rám. Aztán végül összejöttünk. 3 hónapig voltunk együtt ami nem sok idő, főleg ugy h egyik része távkapcsolat volt. nagyon szerelmes vagyok belé. ö is szerelmes volt, de 2 hete még is szakított velem mert azt kezdte érezni h megint mint ha barátok lennénk. (amiben én is nagyon hibásnak érzem magam mert tényleg kezdtem vele ugy viselkedni mint mikor barátok voltunk szívattam ironizáltam viccelődtem vele de nagyon szeretem szerelmes vagyok még mindig. facebook üzenetben szakított velem mert nincs itthon M.O-on és azért igy mert nem akart tovább hitegetni h még mindig szerelmes(egyébként kb 1 hónap mulva fog hazajöni, addig nem is fogom látni). nagyon hiányzik mint barát is emg mint szerelmem . Megalázó módon SZINTE könyörögtem is neki h próbáljuk meg ujra de azt mondta h maradjunk csak barátok. Szerintetek próbáljam meg visszahódítani? És hogyan? Tegyek úgy mintha nem érdekelne és hátha felfog rám megint figyelni és talán rájön h még is szeret? vagy törődjek vele sokat esetleg hívjam el, vegyek neki vmit stb?2013. ápr. 7. 21:55
1/1 anonim válasza:
hagyd, ha futsz utána az nem old meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!