Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, próbáljam meg visszahódítani, vagy hagyjam őt?
Barátnőmmel megromlott a viszonyunk...
azt mondta már nem szeret annyira, nem olyan mint az elején, de azért szeret. Sokáig "szivatott" engem, szakítással fenyegetőzött amikor is betelt nálam a pohár, és én akartam szakítani vele, elmondtam a véleményem róla...mondtam neki, hogy menjen akkor ha annyira akar.
Ezek után azt mondta nem is akart velem szakítani de érzem rajta hogy nem szeret annyira. Most még velem van...de a telefonokra is alig akar válaszolni...úgy veszi föl a telefont hogy"na mit akarsz?!". Ez mitől lehet? Én nagyon szeretem őt és vissza akarom hódítani, de lehet hogy részéről teljesen halott az ügy? Ott kellene hagynom? Vagy még belém szerethet újból?
Felejtő....
De van egy tippem, amint eltűnsz a színről, ő fog keresni téged... de ne dőlj be, mert szerintem már nem szeret. (bocs...)
figyi!
nekem is a pasim dobott és én még mindig szeretem!de őt nem érdekli!!
én is tiszta vizet öntötem a pohárba és megpróbálom nem szerelemből szeretni és elfogadni,hogy én nem vagyok az ő beszámitható csaja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!