Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, próbáljam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, próbáljam meg visszahódítani, vagy hagyjam őt?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel megromlott a viszonyunk...

azt mondta már nem szeret annyira, nem olyan mint az elején, de azért szeret. Sokáig "szivatott" engem, szakítással fenyegetőzött amikor is betelt nálam a pohár, és én akartam szakítani vele, elmondtam a véleményem róla...mondtam neki, hogy menjen akkor ha annyira akar.

Ezek után azt mondta nem is akart velem szakítani de érzem rajta hogy nem szeret annyira. Most még velem van...de a telefonokra is alig akar válaszolni...úgy veszi föl a telefont hogy"na mit akarsz?!". Ez mitől lehet? Én nagyon szeretem őt és vissza akarom hódítani, de lehet hogy részéről teljesen halott az ügy? Ott kellene hagynom? Vagy még belém szerethet újból?

2008. szept. 20. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Felejtő....

De van egy tippem, amint eltűnsz a színről, ő fog keresni téged... de ne dőlj be, mert szerintem már nem szeret. (bocs...)

2008. szept. 20. 21:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta szeret meg fontos vagyok neki. Csak a szerelem múlik...
2008. szept. 20. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
hát ha egy településen laktok vagy pl.:MSNen fent vagytok akkor megkérhetsz egy jó barátnőt hogy játsszátok el hogy jártok és akkor vagy rájön hogy szeret és nem akar elveszíteni vagy nem is fogja érdekelni és akkor 1értelmű mit kell tenned
2008. szept. 20. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban fontos vagy neki,akkor most egy kis ideig ne keresd őt,ha úgy van,ahogy mondja,akkor majd ő fog téged keresni.Ha meg nem,akkor elgondolkodtató,ez a "fontos vagy nekem" dolog.
2008. szept. 21. 00:57
 5/6 anonim válasza:
nézd (16 éves diák vok szóval nincs nagy tapasztalatm) hagyni kell lesz ami lesz tiszta vizet öntötök a pohárba , elmondod a véleményeet ő is az ővét és onnantól már érezni fogod és azt kell tenned a többi meg rajtad áll.....
2008. szept. 21. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:

figyi!

nekem is a pasim dobott és én még mindig szeretem!de őt nem érdekli!!

én is tiszta vizet öntötem a pohárba és megpróbálom nem szerelemből szeretni és elfogadni,hogy én nem vagyok az ő beszámitható csaja!!!

2008. szept. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!