Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Félek, hogy elveszítettem.
A barátommal csak 2 hetente tudunk találkozni. Most sajnos nem jött össze családi dolog miatt. Még nem ismerik a szüleim. Nemrég óta vagyunk együtt. Pár hónapja. Ezt a bemutatást nem szeretném elkapkodni. Szóval, múlt hétvégén beszéltem vele utoljára. Még váltottunk levelet is. De azóta semmi. Nagyon szeretem és hiányzik is. Azt, hogy hiányzik tudja, de szerintem azt is, hogy szeretem. Nem tudom ő mit is érez irántam. Mikor együtt vagyunk nagyon is figyelmes és törődöm. Azokon a napokon mikor nem találkozunk levelezünk. Nem érzem úgy, hogy valamit rosszul tettem volna. Ez miatt már nem tudok aludni.
Válaszokat előre is köszi.
ha családi okok miatt nemtudtatok talizni, akkor nemlehet h mostis a családi okkal van elfoglalva és azért nemtud írni?
amúgy sztem nem a világ vége, ha 3 napja nemír levelet. majd boztos ír és megírja h mivolt a probléma
13:04 igazad van.
Akkor úgyis kiderül minden. Én sem szeretem, ha egy nő számonkéri rajtam, h miért nem hívtam holott ő még egyszersem keresett. Ami a legfontosabb, h tudni fogod hogy álltok. Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!