1 óra mulva indulok a dokihoz UH-ra annyira izgulok,10 hetes vagyok. Nagyon félek mert már 2 babámat elveszitettem és az elsot UH-on mondták, hogy nem él?
POZITÍV gondolkodás! Nekem is fájdogált, szúrkált a hasam (kb. a 17-18. hétig).
Elhiszem, hogy félsz, én is rettegtem minden UH előtt. Most már érzem mozogni, ez nagyon megnyugtató, neked is eljön ez az idő! 21 hetes KM
Nyugodj meg, gondolj arra, hogy 10 hetesen már kezecskéket lábacskákat fogsz látni.
Addig is nézegesd ezt:
Minden rendben lesz! POZITÍV GONDOLKODÁS!!! Gondolok Rátok!
Majd írj. :)
Szia!Én ezt láttem 10+3 hetesen!Nagyon ari kép!Akkor volt 3.65 cm a kisfiam.Remélem Te is hasonló képet kapsz majd!:))
23hetes pocis
Szia!Én ezt láttem 10+3 hetesen!Nagyon ari kép!Akkor volt 3.65 cm a kisfiam.Remélem Te is hasonló képet kapsz majd!:))
23hetes pocis
Semmi pánik!Mondom én,aki már egy misseden van túl.
Úgysem tudsz mit tenni a természet ellen,ezért csak a pozitív gondolkodással tudod befolyásolni az életet!
Írd meg mi volt a dokinál!
jaaaj nagyon boldog vagyok minden rendben volt,csak ugy kalimpált a kis kezével-lábával.34,86mm a kis drágám!
Mindenkinek nagyon boldog babavárást kivanunk!
Szívből gratulálok!!! :)
Megkérdezhetem, hogy mikor volt az utolsó menszid, hogy 10 hetes vagy? Te vagy 10 hetes vagy a baba? Mert én is kb annyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!