Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan eset, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan eset, hogy nem szeretted szerelemből az aktuális párodat? Ha igen, mi motivált arra, hogy vele legyél?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen volt. Az, hogy az elején szerettem, és egy év után már nem könnyű szakítani.
2009. szept. 22. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
a szex
2009. szept. 22. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
az első kapcsolatom ilyen volt.. a motiváció meg: gyáva voltam meg hülye nah meg tapasztalatlan és nem szakítottam. azóta már nem maradok így kapcs.ban semmiképpen.
2009. szept. 22. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:

jelen pillanatban ilyen kapcsolatom van

mikor összejöttünk depresszios állapotomban voltam és mire rájöttem mi történik már összejöttünk. mikor 1.nek szakitani akartam félbeszakitott egy lappal amire 1200x leirta h robi (igen igy hivnak)

azután ugy voltam vele hogy majd megszeretem, de nem akar sikerülni.

most szakitok majd vele, de nem tudunk találkozni vagy 1 hétig, telefonban meg nem akarok igy még egy hétig együtt vagyunk.

szoval jah a válaszom.

iBF/17

2009. szept. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!