Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tévő legyek? Mi csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Mi csináljak?

Figyelt kérdés
Egy lány nagyon régóta tetszik, régóta elmondtam neki mit érzek, ős azt mondta hogy most így nem tud mit mondani rá mert még most barátja van, fél évvel később megkérdeztem szakítottak a barátjával, azt mondta nem tudja mert még érzelmileg rosszul van, de azt mondta nagyon kedvel meg szerinte cuki vagyok!
2013. ápr. 10. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
szop.d le magad
2013. ápr. 10. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha van barátja akkor hagyd békén,még a saját érdekedben is
2013. ápr. 10. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:

csak legjobb barátnőként tekint rád

gartulálok haver/csajszi

2013. ápr. 10. 22:10
 4/6 Minekaz144 ***** válasza:
Lehet, hogy csak egy jó barátként tekint rád és ezt szeretné megőrizni, de az is lehet, hogy tényleg csak időre van szüksége még. Én azt mondtam legyél vele kedves ne nyomulj nagyon főleg, hogy most heveri ki az előző kapcsolatát. Legyél türelmes. Ha pedig össze akar majd veled jönni, akkor annak majd látni fogod a jeleit.
2013. ápr. 10. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első most Navorski válasza volt vagy Grumpy Cat-é? :D
2013. ápr. 11. 00:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Első válaszadó, inkább rád hagyom, csináld te egész bátran!
2013. ápr. 11. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!