Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek most? Nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? Nem akarok találkozni vele.

Figyelt kérdés

barátommal 2,3hónapig jártunk, tegnap szakítottam vele.

nem volt ez újdonság, csak eddig nem mertem meglépni.

Az utóbbi időben csúnyán beszélt velem, megszólt, bunkóskodott, nem szeretném részletezni.

Tegnap skypeon elmondtam neki ezt, de már vasárnap is élőben közöltem vele a dolgokat.

erre most ír egy FELSZÓLÍTÓ smst, hogy találkozni akar itt meg itt. Még szinte utasítgat. Nagyon mérges lettem. Azt hiszi, hogy bármit csinálok ugorjak neki és hagyja félbe mindent?? Hogy lehet valaki ilyen önző??? Teljesen felvagyok háborodva.

Nem akarom látni, a gyomrom felfordul ettől a stílustól.

Félek, hogyha találkozom vele esetleg megüt vagy bánt. Ha itthon maradok tuti átjön, de nem akarom látni, viszont anyám nem hajlandó falazni nekem, mondván ez az én dolgom. Apám meg nem is tud a dologról, ő meg még amugyis melózik.

20vagyok a srác 22.

MIT TEGYEK???

2013. ápr. 10. 17:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi nem ismerjük a srácot, elképzelhető, hogy nem ok nélkül fél tőle a kérdező.
2013. ápr. 10. 21:10
 22/22 anonim ***** válasza:
19: Az, hogy nem állított be egy bárddal, az marhára nem jelent semmit. Tegnap szakítottak, a kérdező MOST nem ment el a találkozóra, azért még nem kellene messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy paranoiás lenne. Az én exem aki megzsarolt, az a szakításunk után 2 évvel tette, majd azóta még kétszer jelentkezett, csak akkor már jobban visszafogta magát.
2013. ápr. 10. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!