Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Nem akarok találkozni vele.
barátommal 2,3hónapig jártunk, tegnap szakítottam vele.
nem volt ez újdonság, csak eddig nem mertem meglépni.
Az utóbbi időben csúnyán beszélt velem, megszólt, bunkóskodott, nem szeretném részletezni.
Tegnap skypeon elmondtam neki ezt, de már vasárnap is élőben közöltem vele a dolgokat.
erre most ír egy FELSZÓLÍTÓ smst, hogy találkozni akar itt meg itt. Még szinte utasítgat. Nagyon mérges lettem. Azt hiszi, hogy bármit csinálok ugorjak neki és hagyja félbe mindent?? Hogy lehet valaki ilyen önző??? Teljesen felvagyok háborodva.
Nem akarom látni, a gyomrom felfordul ettől a stílustól.
Félek, hogyha találkozom vele esetleg megüt vagy bánt. Ha itthon maradok tuti átjön, de nem akarom látni, viszont anyám nem hajlandó falazni nekem, mondván ez az én dolgom. Apám meg nem is tud a dologról, ő meg még amugyis melózik.
20vagyok a srác 22.
MIT TEGYEK???
elmondtam neki, indokkal hogy mibajom...
és egyszerűen nem érti meg.
Én nem szeretném már látni, nem akarok vele beszélni többé sehogysem, nálam betelt a pohár...
Hogy képzeli azt, hogy ő parancsoljon nekem, és felszólítgató smst küldjön, hogy ő 20perc mulva találkozni akar velem????? O.o
Ez így működik?? akkor kérdezze meg előtte, hogy esetleg ráérek-e, nem-e dolgozom, stb...
Az eszem megáll.
Volt már valaki ilyen szituban??? MIT KELL ILYENKOR TENNI???
reagáltam smsben, hogy "jelenleg nem tartózkodom otthon!"
erre visszaír, hogy "szakíts rám időt, ott foglak várni a megbeszélt helyen"
Istenem , ez ennyire egoista, önző????
Az, és jobb is hogy lezárod vele a kapcsolatot. Amikor jönne nem tudod áthívni valamelyik barátnőd?
Egyébként meg állj a sarkadra, vissza ne menj ilyenhez, mert a következő tényleg a verés lesz, ha ilyen erőszakos.
eddig sosem bántott, de az hogy így utasítgat komolyan ijesztő.
Ez így működik?? ráadásul egy csöves smsben??? :O Nem hogy felhívna, igaz annak sem örülnék, de még egy gagyi smsben intézi el ezt is??? Érdekes...
Azt mondta azért bunkó velem mostanság, mert féltékeny az egyik faces ismerősömre... ez vicces!!!!! És ha féltékeny vagyok nem az a megoldás, hogy teperek, hanem az hogy még bunkózok?? MIVAN???
Ne menj el!
A házatokba nem mehet be, ha te nem engeded be (ne engedd be). Ha erőszakoskodik, rá kell hívni a rendőrséget.
köszönöm. Nem is megyek sehova, írta hogy akkoris ott vár és vár 2hévet...
Mi még fenyeget is? Miért ha elmegy a 2hév, mi lesz??? Átjön?? nagyon megijedtem.
Mintha egy 14 éves kislány írná mindezt.. Agyilag még ott tartasz.
Hívd fel és mondd meg neki, hogy nem szeretnél vele találkozni, mert nem látod semmi értelmét. Tovább szeretnél lépni.
Egyébként meg nagyon magadra veszed ezt az "utasítgatást".
Smsben írt ennyit: Találkozzunk itt és itt.
És akkor? Nem utasítgat ő semmire, csak találkozni akar, hogy beszéljetek, ez minden..
Ettől még nem kell menni a rendőrségre zaklatásért.
Nőjj fel..
Megfenyeget? Utasítgat? Egoista önző??
Neked baj van a fejedben, nem is kicsit.
Jobb is a srácnak egy ilyen hülye liba nélkül.
Kész paranoia. Nem fenyeget téged senki, és nem fog átmenni megverni.
Csak találkozni akar, hogy még elmondhassa neked, amit szeretne.
eddig itt volt neki a lehetőség, amikor kérdeztem nem válaszolt, nem most kell teperni...
amikor bunkó módon beszólt csak annyit mondott "nyugi a haverjaimmal is így beszélek" vasárnap megbeszéltük, meg tegnap is. Többet nem szándékozom beszélni vele, mert ugyis a régi dumákkal jönne, amit már 1000x hallottam.
Plusz igénytelen is, az utóbbi 3hétben nem ad magára, szószerint büdös és egyszerűen undorodom tőle, eddig nem volt ilyen.
És még nekem kéne találkoznom vele??
Kérdező, én azt gondolom, hogy mindketten felnőhetnétek... ha nem írtál volna kort ehhez az egetverő konfliktushoz, azt gondoltam volna, hogy 2 13 éves lelki problémáira kell okosat mondani... huszonévesen már nem stílus egymás elől bujkálni, anyuci szoknyája mögé kavarni (anyukádnak megy a 10 pont:)) és kontra "ha nem jösz 2 hévvel akkor"-ral fenyegetőzni...
Két huszonéves szépen leül, és ember módjára megbeszéli egymással a problémáit, döntéseket hoz, és megvédi a saját döntéseit. Mataharit követnék el:) nevelésileg, ha az én lányom adta volna elő ezt 20 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!