Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Nem akarok találkozni vele.
barátommal 2,3hónapig jártunk, tegnap szakítottam vele.
nem volt ez újdonság, csak eddig nem mertem meglépni.
Az utóbbi időben csúnyán beszélt velem, megszólt, bunkóskodott, nem szeretném részletezni.
Tegnap skypeon elmondtam neki ezt, de már vasárnap is élőben közöltem vele a dolgokat.
erre most ír egy FELSZÓLÍTÓ smst, hogy találkozni akar itt meg itt. Még szinte utasítgat. Nagyon mérges lettem. Azt hiszi, hogy bármit csinálok ugorjak neki és hagyja félbe mindent?? Hogy lehet valaki ilyen önző??? Teljesen felvagyok háborodva.
Nem akarom látni, a gyomrom felfordul ettől a stílustól.
Félek, hogyha találkozom vele esetleg megüt vagy bánt. Ha itthon maradok tuti átjön, de nem akarom látni, viszont anyám nem hajlandó falazni nekem, mondván ez az én dolgom. Apám meg nem is tud a dologról, ő meg még amugyis melózik.
20vagyok a srác 22.
MIT TEGYEK???
10: "Két huszonéves szépen leül, és ember módjára megbeszéli egymással a problémáit,"
A kérdező esetében az a gond, hogy
1. a lány nem óhajtja ezt megbeszélni. Miért kellene, ő a részéről lezárta a történetet, döntött hogy vége, ennyi. Senkit nem lehet kötelezni arra, hogy a másik sírámait végighallgassa.
2. Ha pedig nagyon szeretne vele a srác beszélni, akkor talán meg kellene kérdeznie, hogy mikor és hol jó a lánynak, egyezzenek meg egy időpontban, de nem kellene utasítgatnia, hogy ekkor és ekkor, itt és itt legyen.
utolsó 2, nagyon köszönöm!
Köszi, hogy Ti legalább értitek, hogy miről beszélek, és hogy mi a problémám!
Én értem a problémádat, Kérdező, de szerintem túlreagálod. A bolhából csinálsz elefántot. Egyrészt ha már lezártad ezt a kapcsolatot, akkor a srác nem ér annyit, hogy így felhergeld magad egy sms-en. Töröld ki, és ne foglalkozz vele, vagy hasonló stílusban válaszolj neki, hogy márpedig te nem vagy hajlandó beszélni vele, mert már elmondtad, amit akartál, és úgy érzed, nincs már miről beszélnetek egymással. De feleslegesen ne hergeld fel magad, mert ez egy picikét tényleg "dedós', hogy úgy mondjam... te magad mondtad, hogy a srác sokat bunkózott mostanában, akkor meg miért vagy meglepve, ha "utasítgatós sms-t" küld...?
Nem kell vele foglalkozni, nem kell rá reagálni. Ha meg zavar, akkor írd meg neki, hogy köszönöd szépen, de neked meg se kedved, se időd nincsen, amit rá vesztegethetnél. Ennyi.
És tényleg ne fújd fel jobban ezt a problémát, mint amekkora. Huszonéves emberek szerintem azért már meg tudnak oldani egy találkozót vagy annak elmulasztását.
22/L
10-essel tökéletesen egyetértek. Mindketten gyerekesek vagytok, éretlenek vagytok. Ráadásul te még paranoiás, igen élénk fantáziával megáldott fruskának is tűnsz. Többet látsz te ebbe az "utasítgatásba" mint amennyit valójában jelent.
26F
Az utolsó kettő azt felejti el, hogy nem minden férfi fogadja el a NEM szót a nőtől. És nem biztos, hogy paranoia a kérdező részéről, hogy esetleg egy nagy maflással próbálja majd az ex "észhez téríteni". Nem egy nővel történt már meg, engem az ex "csak" zsarolni próbált, úgyhogy azért értem meg a kérdezőt. Nem minden férfi egy álmodozó széplélek, aki csak búcsúajándékként egy csokor rózsát szeretne átnyújtani.
Ha meg a kérdező azt írná, hogy a találkozó után a kórházba mehetett látleletet vetetni, akkor meg azt kapná, hogy miért találkozott a pacákkal, ha sejtette, hogy nagy pofonba fut bele....
annak, aki bevéd és megért köszönöm.
utolsó, nem visítok, csaupán egy kérdést tettem fel, hogy mi a teendő ilyenkor,. Te meg még rajtad kivül 1-2 ember nem válaszol, hanem engem nevez gyerekesnek, és paranoiásnak. a kérdés viszont nem ez volt, szóval értelmetlen a hozzászólásod.
de a probléma meg lett oldva, nem mentem el a találkozóra, és a srác azóta nem hívott.... bár gondolom holnap megint kezdi előről....
Vagy nem kezdi előről...Tudod nem minden rólad szól.
És láss csodát, tényleg csak paranoia volt hiszen nem állított be hozzá egy nagy bárddal, nem igaz?
Nagyon is igazunk van azzal, hogy felfújod, meg odaképzeled, hogy fenyeget és utasítgat, miközben szó sincs ilyesmiről.
Mindamellett, hogy paranoiás libának neveztem, elmondtam, hogy mit tegyél, és pont ugyanezt javasolták mások is.
Azzal a különbséggel, hogy én próbálom védeni a srácot, és valahogy felnyitni a szemedet, hogy éretlenül, 14 éves módjára gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!