Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyunak hogy...

Hogy mondjam el anyunak hogy találkozni akarok vele? Vagy mit mondjak kivel megyek el sétálni?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,dekinzek 16-nak is.Van egy srác(17 éves) akit másfél hete ismertem meg neten keresztül.Minden nap 5-6 órát szoktunk beszélni.Nagyon szeretne velem találkozni,és azt mondta hogy szombaton eljön.Viszont engem eléggé féltenek.És nem tudom,hogy mondjam el anyunak hogy találkozni fogok vele.Vagy egyáltalán elmondjam?Vagy mondjam azt,hogy barátnőimmel leszek?:S Nem akarok hazudni,de nem tudom mit szólna hozzá.Am csak itt lennénk a környékbe ahol én lakok,nem mennénk be Pestre vagy egyéb helykre....Segítsetek kérlek hogy mit csináljak!!!:(
2009. máj. 20. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Án elmondanám az anyukámnak,úgy is megtudhatja,ha valaki lát benneteket együtt.Hívd meg hozzátok,és a szüleid is megismerhetik.Levélben mindenki azt ír,amit akar,csak személyesen lehet valakit megismerni.Hazudni sose jó!
2009. máj. 20. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne találkozz a fiúval. ha még nem találkoztatok, honnan tudod hogy egyáltalán fiú vagy hogy 17 éves?? Láttad webcamon? Ameddig nem "igazolja" hogy 17 éves addig ne menj szerintem sehova. jogos a féltés, megértem a szüleidet. Az is lehet hogy egy 40 éves ember adja ki magát 17-nek. Vigyázz! a net nem biztonságos
2009. máj. 20. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólónak igaza van. Kérd meg, hogy találkozzatok neked közeli helyen, ahová elkísér az anyukád is. (Azért egy "idegent" ne hívj a házatokhoz, vagy lakásotokhoz.) Ha valóban az, akinek mondja magát, a mamád is megnyugszik és biztos nem lesz kifogása ellene, ha pedig átverés, akkor van veled egy felnőtt is. Kívánom a legjobbakat! :)
2009. máj. 20. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb lenne ha nálatok találkoznátok, anyud sem aggódna érted és te is biztonságban lennél, mert ugye neten azt mondd mindenki amit akar.

Azt mondod másfél hete ismered, ennyi idő alatt nem lehet megismerni egy embert neten keresztül, nem tudhatod mit akar tőled igazán. Vigyázz az ilyenekkel.

2009. máj. 20. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit ide leirtal mondd el anyukadnak is.

Ne feljel anyukadtol, felt es szeret teged. Mondd meg neki, hogy hozzatok eljonne ez a srac, es beszelgettek, mert meg nem taliztatok soha.

Anyukadnak ne hazudjal, mire is lenne az jo?!

Szoljal neki batran, es hidd el ha anyukad is latja majd a "baratodat" akkor legkozelebb talan el is enged majd mar vele, hiszen megismerte o is.

Inkabb anyukadnak fogadjal most szot, es ne azt csinald amit te akarsz, vagy a srac mond neked.

Irjal hogy hogyan dontottel?!:)

2009. máj. 20. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne hívd oda a házatokhoz azt az idegent. Nem lehet tudni hogy ki az. Meg szerintem ne is nagyon menj sehova, mert lehet elhív vmi messzi helyre és ott többen fognak rád várni és ........
2009. máj. 20. 20:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Megbeszéltm anyuval.Azt mondta hogy találkozzunk nyugottan,bár örülne hogyha még 1 ember lenne velem...Szval lehet hogy elhívom egyik barátnőmet.vagy megkérem hogy figyeljen a közelből hátha lesz vmi gáz :S

Anyu megért volt :) sőt...poénból még azt is mondta hogy hívjam meg flekkenezni :)

Remélem minden összejön (:

Köszi a válaszokat.:D

2009. máj. 21. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Írj majd, hogy hogy sikerült! ;-)
2009. máj. 26. 19:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Minden fantasztikus volt.:) Olyan amilyet elképzeltem.Sőt...talán még annál is jobb.Elemntünk sétálni,utána hazajöttünk.Meg néztünk egy DVD-t.Beszélgettünk.És annyira jóvolt minden :)

Lassan 1 hete.:) és annyira hiányzik :(

Köszi minden választ :)

2009. máj. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!