Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el szüleimnek, hogy találkozni fogok 1 csajjal, aki 80-90 km-re lakik tőlem. Hogyan vázoljam fel?
Én annak idején 14 évesen közöltem anyával,hogy van egy srác,msn-en dumálgatunk,nagyon szimpi,200km-rel arrébb lakik stb. stb. Nagyon megszeretném ismerni és szeretnék vele találkozni...Anya azt mondta várjuk meg a jó időt.De,mondtam,hogy nem akarok várni stb. Így azt mondta,jól van akkor,vigyázzak magamra,sétáljunk a városban,vagy menjünk nálunk és majd hívjam fel azért.Ennyi.
Amúgy tél volt! :DD
Most csak én nem értem mit kell ezen vázolni? :'D
80 km nem is olyan sok, ha távolsági kapcsolatról van szó :D
(Vagyis nekem sokkal durvább távolságok voltak.)
Szia, nekem a pécs-budapest távolság elég durva volt, szökdöstem le hozzá hétvégenként, anyuméknak meg hazudtam folyamatosan. Nem éri meg, mert lebuksz úgyis. Őszintén állj oda eléjük, mondd meg nekik, hogy nagyon tetszik a lány, és szeretnéd megismerni személyesen.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!