Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobbat érdemlek?

Figyelt kérdés

Ahogy elmeséltem a szakításunk után az ismerőseimnek, hogy milyen volt a barátom majdnem hanyatt vágták magukat, hogy én ezt hogy bírtam elviselni és hogy ennél én 100x jobbat fogok majd találni.

Először is kibeszélt az exével, folyamatosan rajta kaptam, hogy más csajokkal flörtölget fb-on(amit én persze megbocsátottam, és utána még ő volt felháborodva a bizalmatlanságom miatt) többször is eljátszotta ezt... aztán a majdnem 3év alatt 1x nem vitt el étterembe/színházba bárhova ami jól esik a nőnek(nem azt mondom, hogy mindig ezt várom, de sose kedveskedett!), konkrétan sehova folyton csak egymásnál voltunk és no program. Ünnepekkor ajándékot se kaptam sőt ha jobban belegondolok akkor maximum szülinapomra kaptam tőle ékszert és ennyiben ki is merül a tőle kapott ajándékok tárháza. Ja, de azt természetesnek kellett venni, hogy ő megy el a haverokkal sörözgetni, meg bulizik, én nem mehettem sehova. (igaz én inkább vele lettem volna de volt hogy ő a haverokat választotta....)

Egyikünk sincs eleresztve anyagilag, mivel még tanulunk(ő tudtommal dolgozott is), de ezt az alapvető kedvességet sose kaptam meg tőle. Még egy verset se írt....

2013. ápr. 9. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Én se írtam egy nőmnek se verset.Nem is fogok.

De ettől jobbat érdemelsz.Egy normális srác nem csinál ilyet.

2013. ápr. 9. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
ezeket a dolgokat csak azért írtam le, mert mindenki azt mondja,hogy ennél már csak jobb jöhet, de sajnos eléggé szerelmes voltam mikor szakított velem...De mindenki mondta, hogy nem érdemes utána sírnom.Majd jön valaki aki tényleg megbecsül. 21éves vagyok amúgy és már pár hónapja együtt is laktunk.
2013. ápr. 9. 16:57
 3/7 A kérdező kommentje:
a vers alatt akár egy szerelmes levelet is értek, mert tényleg nem volt egyikünk se eleresztve anyagilag.. csak a gesztust hiányoltam.. :-(
2013. ápr. 9. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
És ezt így 3 év alatt már próbáltad vele így megbeszélni ahogy ide leírtad nekünk?
2013. ápr. 9. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:
persze, és erre a válasza mindig ugyan az volt: "vagy megszoksz vagy megszöksz"
2013. ápr. 9. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
na és akkor most mondd a te hibáidat is
2013. ápr. 9. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak ugyanis neked is biztosan vannak hibáid. De a lényeg, hogy ez a kapcsolat haldoklik és sz*r akárhogy is nézzük. Szóval szépen váljanak el az útjaitok.
2013. ápr. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!