Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobbat érdemlek?
Figyelt kérdés
A barátommal már régota vagyunk egyutt és karácsonykor eljegyzett, de mult héten beszéltem vele és azt mondta h o még nem akar házasságot. En erre visszaadtam neki a gyurut, erre o megsértodott és szakítani akar velem. En rontottam el vagy jobbat érdemlek?2012. jan. 23. 14:56
2/15 anonim válasza:
Szerintem ebből baromira nem lehet következtetni semmire... Ez egy szitu, ami nem lett jól kezelve egyikőtök részéről sem, ez nem azt jelenti, hogy alapjában véve nem lehet jó a kapcsolatotok... Szimplán meg kellett volna kérdezned, hogy még is mi a frásznak jegyzett el, ha még esze ágában sincs belátható időn belül házasodni és kész...
3/15 A kérdező kommentje:
én 20 barátom 25
2012. jan. 23. 14:58
4/15 anonim válasza:
Hosszú jegyességrol hallotál már?? Az azt jelenti h eljegyez de nem vesz el egybol. attól még akar.
5/15 A kérdező kommentje:
hosszu eljegyzési ido..annak meg mi értelme? és ha én meg nem akarom..ezen megsértodni..
2012. jan. 23. 15:01
6/15 anonim válasza:
igaza van a srácnak, én már úgy kirúgtalak volna, a lábad sem érte volna a földet... biztos nem az eszed miatt kért meg...
7/15 anonim válasza:
orulj h eljegyeztek nem h még válogatsz h mien hosszú jegyességet akarsz
o érdemel jobbat nem te
8/15 anonim válasza:
hosszu eljegyzesi ido.. az olyan mintha bebiztositja magat a srac, hogy ha nem mukodik akkor egyszeruen elkuldom.. ha igen akkor elveszem.. De viszont ez meg a csaj reszerol varakozos, tepelodes .hogy most mit is akar?!
9/15 anonim válasza:
Ő érdemel jobbat kedves kérdező. Azért kérte meg a kezed, mert szeret, és ezt jelezni szerette volna neked, azzal hogy eljegyez, és biztosít arról, hogy veled akarja leélni az életét. VISZONT egy esküvő nem egy egyszerű játék, mert baromi drága, ezért szerintem érthető, hogy nem akar azonnal esküvőt, mert gyűjtögetni akar például. De ezer más oka is lehet annak, hogy nem akar egyből esküvőt. Te pedig fogtad magad és visszaadtad a gyűrűt. Ennél nagyobb sértés férfit nem igazán érhet. A gyűrű visszaadása egyenlő a szakítással. Gyakorlatilag te szakítottál vele....
Egyébként az IQ-d tényleg nem repdes a fellegekben kedves kérdező, már bocs.
10/15 anonim válasza:
es arra mit mondotok h masodszor ker meg es nem tudja mit akar? ezzel csak ugy lehet jatszani ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!