Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobbat érdemlek?

Figyelt kérdés
A barátommal már régota vagyunk egyutt és karácsonykor eljegyzett, de mult héten beszéltem vele és azt mondta h o még nem akar házasságot. En erre visszaadtam neki a gyurut, erre o megsértodott és szakítani akar velem. En rontottam el vagy jobbat érdemlek?
2012. jan. 23. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért a kérdező védelmére kelve én sem érteném, hogy minek kérte meg a párom most a kezemet, ha még ő sem tudja mikor akar házasodni... Számomra az eljegyzés az azt jelenti, hogy belátható időn, azaz egy-két éven belül elkezdhetjük szervezni az esküvőt. A lánykérés számomra valami újnak a kezdete és nem feltétlenül a végtelen várakozásé, hogy mikor kel fel úgy a párom, hogy na akkor ma kezdhetjük a szervezkedést. Szerintem rengeteg módon ki lehet fejezni azt a párunk számára, hogy szeretjük, nem kell feltétlenül azonnal megkérni a kezét, viszont ha megteszi, akkor elvárható kéne hogy legyen, hogy ne majd 10 év múlva akarjon megházasodni.

Ezért mondtam azt, hogy ez egy mindkét oldalról rosszul lereagált szitu. Ha valaki még egyáltalán nem akar házasságot, akkor tök fölösleges megkérni a párja kezét. Ha belegondolunk ez ugyanúgy sértés az ő részéről, hiszen ha a párja igent mond, számára ez azt jelenti, hogy hamarosan esküvő, akkor kegyetlenség 3 nap múlva közölni, hogy "ja amúgy még nem akarlak elvenni". Ugyanúgy a kérdező részéről is kegyetlenség volt ezért azonnal visszadobni a gyűrűt, inkább tisztázni kellett volna, hogy akkor ez most még is mire volt jó...

2012. jan. 23. 15:20
 12/15 A kérdező kommentje:
az utolso választ megértem...és igaz én is hibáztam..de most mit csináljak? hozzam rendbe vhogy?
2012. jan. 23. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha szereted a párodat és vele szeretnél lenni, akkor kérjél tőle bocsánatot, magyarázd el neki, hogy miért volt a heves reakció és próbáld rendbe hozni. Ha nem szereted, akkor hagyd.
2012. jan. 23. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyen faxságon kiakadni. Én ha megkérné párom a kezemet már nem érdekelne h mikor vesz el. Ha meg nem kér meg csak 5-6 év múlva akk meg az a bajod h miért ilyen soká. V elhagyod kozben
2012. jan. 23. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Ő MÉG nem akar házasságot. Nem kell eljegyzés után egyből az oltárhoz rohanni. Bocs a keménységért, de sztem elcseszted... :/
2012. jan. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!