Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most reggel szakitottam a baratommal. Fel eve jartunk. Nem szepen bant velem, onzo volt ( a szexben is), jobbat erdemlek, tudom. Megis faj. Hogyan vigasztalodjak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 10:13
1/7 Mi közöd Tőle válasza:
Menj el ma este bulizni a barátaiddal :)
2/7 anonim válasza:
Barátok, foglald le magad akármivel;)
3/7 anonim válasza:
Szerintem vágj ki egy fát! Nekem mindig segít!
4/7 A kérdező kommentje:
A baratnommel talalkozom ma, az legalabb jo, de utana?
Olyan rossz, probalom magam vigasztalni, hogy szemet volt velem.
2012. dec. 8. 10:19
5/7 anonim válasza:
Békülj kivel, beszéljétek meg a dolgokat. Hány évesek vagytok?
6/7 A kérdező kommentje:
Harmincon tul vagyunk.
Nemtudom meg lehet - e ezt meg oldani.
Eltavolodtunk egymastol. Szex 2-3 hetente jo ha van, es o harit, en akarnam.
Talalkozni is alig - alig akar.
2012. dec. 8. 10:27
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire visel ez meg most téged, mikor velem szakított életem nagy szerelme, én belehaltam kicsit. Hónapokig azt éreztem, mintha egy szellem lennék mintha nem is léteznék. Ilyen esetben egyszerűen nincs vigasz, csak az idő segít. Nagyon nagyon sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!