Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme együtt lenni egy olyan nővel, akit magam is ribinek gondolok?
Sajnos barátnőmről magam is azt gondolom, hogy elég ribis természetű.
Viszonylag jól megvagyunk, de az összes ismerősöm szerint ribisen viselkedik. Mielőtt összejöttünk, valóban ribisen viselkedett, meg hát mostanában is talán. Ha valami új közösségbe kerül, egyből a középpontba és a férfiak középpontjába kerül, amit láthatóan élvez. Kihívóan öltözködik, amire talán az ízléstelen jobb szó.
Szóval én is így gondolom, de vmiért mégis szeretem. Van értelme esküvőt, közös jövőt tervezni vele?
Tudom, és igazad is van.
De szeretem sajnos. Meg tényleg érzem, hogy ő is szeret, csak ez a viselkedése ne lenne.
Bár tény, hogy olyan érzésem van, hogy neki sosem volt és lesz elég egyetlen pasas az életében. Rajtakaptam már apróbb hazugságon is, + szerintem talonban tart pár palit.
Amúgy az előző kapcsolataiban is hűséges volt elvileg, de mihelyst valami gond volt köztük, rögtön nyitni kezdett keményen más férfiak felé, és velük "elvolt". Nem fizikailag, csak lelkileg.
Ettől is félek, hogy nem lehet mindig tökéletes a kapcsolatunk, és az első adandó alkalommal eljátssza majd újra ezeket.
Arra gondoltál már, h tőled esetleg nem kapja meg azt a figyelmet,bókot stb, amit aztán másoktól szerez be?
Nézz magadba, egy kapcsolat milyensége 2 emberen múlik
Arrive derci
Két igét keversz össze.
Arrive - ilyen nincs
Arrivare - arriva
Rivedere - A rivederci
Én éltem Olaszországban, én már csak tudom
41/54
Köszönöm, ez volt eddig a legkorrektebb válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!