Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem költözik össze...

Miért nem költözik össze velem? Van értelme így együtt lenni?

Figyelt kérdés
Én 20/l a barátom 27/f, 6 éve vagyunk együtt nagyon JÓ kapcsolatban, szeretjük egymást meg minden,van közös lakásunk, de még mindig a szüleinknél lakunk, pedig nálunk szokás fiatalon az összeköltözés. Ja, és nem mutat be a szüleinek 6 év alatt egyszer nem láttam a szüleit, és a telefonjába sem irja be a nevemet. Miért csinálja ezeket ha szeret, és miért nem költözik velem össze? Már százszor szembesítettem ezzekről, de csak annyit mondd hogy majd. Mit csináljak? Mit mondjak neki, hogy ő is össze akarjon költözni, és hogy bemutasson a családjának?
2009. dec. 28. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

ez kamukérdés szerintem

ha meg igaz, akkor hagyd el gyorsan! Én ezt nem tűrném....:S

2009. dec. 28. 20:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki lakik a KÖZÖS lakásotokban? Vettetek úgy közös lakást, hogy a szüleit még nem is láttad? Ez jó fura...

Az meg, hogy a nevedet nem írja be a telóba... no comment.

2009. dec. 28. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

hihetetlen, hogy bírtad mellette 6 évig. Én 6 hónapig nem birtam volna:D

És ha te csak a szerető vagy??? Azért nincs benne a neved a telefonjában, azéert nem ismered a családját....

2009. dec. 28. 20:48
 4/13 A kérdező kommentje:
A lakásban senki nem lakik, mi járunk oda ritkán a posta miatt meg ez az, de nem lakunk ott. És nem kamu kérdés. Tényleg nem tudom mit tegyek.
2009. dec. 28. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire is úgy tűnik, hogy jól megvagytok, szerintem ez a fiú nem szeret téged.

Ne haragudj, de aki 6 év után se viszi haza a barátnőjét... Egy ilyen kapcsolatban komoly gondok vannak.

2009. dec. 28. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát 14 éves korod óta együtt vagytok. És egy városban laktok? Mert akkor számomra elképzelhetetlen,hogy nem láttad még a szüleit. Mindig nálatok vagytok és hozzájuk soha nem mentek el? Elég valószínűtlennek tűnik ez számomra!
2009. dec. 28. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

ez nonszensz!

mi 22 évesek vagyunk, szinte a kezdetektől ismerjük egymás szüleit, és alig bírtuk kivárni a napot, hogy beköltözhessünk a közös lakásunkba :)

na, ez most vagy egy rohadtnagy kamu, vagy nagyon hülyének vagy nézve, kisanyám...

2009. dec. 28. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nős véletlenül?
2009. dec. 30. 12:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg így van, akkor ott valami nagy gáz van, aminek azonnal a végére kell járnod. Nagyon sok az a hat év. Ennyi idő után vannak bizonyos dolgok, amelyeknek természetesnek kell lennie!!!
2009. dec. 30. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nézz utána hogy nincs-e valami feleség esetleg a dologban!Sajnos a nős férfiak(főleg a fiatalabbak)szeretnek szeretőket tartani...Elég gerinctelen dolog,de ők így érzik teljesnek az életüket...

Remélem nem így van!

Sok sikert!

2009. dec. 30. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!