Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme együtt lenni egy olyan nővel, akit magam is ribinek gondolok?
Sajnos barátnőmről magam is azt gondolom, hogy elég ribis természetű.
Viszonylag jól megvagyunk, de az összes ismerősöm szerint ribisen viselkedik. Mielőtt összejöttünk, valóban ribisen viselkedett, meg hát mostanában is talán. Ha valami új közösségbe kerül, egyből a középpontba és a férfiak középpontjába kerül, amit láthatóan élvez. Kihívóan öltözködik, amire talán az ízléstelen jobb szó.
Szóval én is így gondolom, de vmiért mégis szeretem. Van értelme esküvőt, közös jövőt tervezni vele?
Hát szerintem ha nem találtál jobb jelzőt nem sok értelme van neked ezzel a lánnyal maradni. Te írod, hogy mit várhatsz tőle, ha már nem lángol annyira a szerelem. Ő mit várhat tőled, ha már most ribized?
Vannak olyan emberek mint a barátnőd - ha nem fekszik össze senkivel míg veled van nem ribanc - egyszerűen ilyen a természete. Vagy elfogadod vagy nem. A te döntésed.
Ismered a mondást:
Rablóból lesz a legjobb pandúr, és k..rvából lesz a legjobb feleség. :)
Amúgy miért nem beszélsz vele őszintén: elmondhatnád neki, hogy téged zavar, hogy ennyire kihívóan, flörtölve viselkedik minden ismerős és ismeretlen pasival, és árulja már el, hogy mi ezzel a célja? Talán nem vagy neki elég egymagad, vagy féltékennyé akar tenni?
Neki is biztos szarul esne, ha a szeme láttára kezdenél ki más nőkkel, hát tartsa tiszteletben, hogy neked is szarul esik, ezért fogja vissza magát.
Mondd meg neki, hogy nem kell mindig mindenhol minden egyes pasinak tetszeni, mert ez nem szexis inkább olyan olcsó lotyós.
És különben ő is szeret téged? Ő hogyan képzeli a jövőt? Közösen, veled?
"De egy párkapcsolatban lévő egyénnek miért kell állandóan másnak tetszelegni, miért nem tudja kicsit visszafogni magát, értitek mire gondolok."
Nem, nem értem. Én is mindig szeretem kihívóan öltözni, jó most már kevésbé, mert lassan a 40-hez leszek közelebb, mint a 30-hoz és van rajtam 3-4 kg plusz is, amit inkább takargatok, a férjem mégsem nevezett soha ribinek.
Eddig is zavart, finoman utalgattam is, de most jutottunk el addig, hogy tényleg komolyra fordítjuk a kapcsolatot. Ezért vagyok most nagy dilemmában.
Az eddigi válaszai azok voltak, hogy ő csak magának akar tetszeni, meg szeretné magát nőnek érezni, meg én vagyok túl antiszoc.
Amúgy érzem hogy szeret, meg velem képzeli el a jövőjét.
Nem tudom te hogy nézhetsz ki,de mindegy is.
Jobb lenne egy poshadt fejű nő? Aki igénytelen és csúnya? Inkább örülj annak,hogy szép és csinos barátnőd van,akiből nem lesz rusnya feleség 2-3 gyerek után.Olyan aki mackó nadrágban és szandálba jár nyáron hátizsákkal a vállán!
Hát nem is tudom erre mit lehet mondani...téged ez nagyon zavar ez érezhető rajtad.DE!!!!Nem arról van itt szó,hogy kicsit te rezelsz be a házasság szó hallatán???
Nem bántani akarlak ezzel,csak kérdem:-)
Ha ennyire zavar a párod stílusa, akkor szerintem nincs értelme hosszútávra tervezni! Később, ha a szerelem elmúlik, meg ahogy idősödtök, még inkább fog zavarni. Szégyelled őt, ha jól veszem ki a szavaidból, úgy pedig nem fogtok tudni működni. Megváltoztatni nem fogod tudni, de elfogadni sem tudod, mert nem ilyen egy feleségről alkotott képed/elvárásod. Milyen stílusú anyát képzelsz a gyerekeid mellé, azt is gondold át.
Hadd találjon ő is egy olyan pasit, akinek bejön ez a stílus, aki büszke rá, hogy a felesége szexis, dögös akar lenni. Te pedig keress egy visszafogottabb stílusú lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!