Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme együtt lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme együtt lenni egy olyan nővel, akit magam is ribinek gondolok?

Figyelt kérdés

Sajnos barátnőmről magam is azt gondolom, hogy elég ribis természetű.

Viszonylag jól megvagyunk, de az összes ismerősöm szerint ribisen viselkedik. Mielőtt összejöttünk, valóban ribisen viselkedett, meg hát mostanában is talán. Ha valami új közösségbe kerül, egyből a középpontba és a férfiak középpontjába kerül, amit láthatóan élvez. Kihívóan öltözködik, amire talán az ízléstelen jobb szó.

Szóval én is így gondolom, de vmiért mégis szeretem. Van értelme esküvőt, közös jövőt tervezni vele?

2013. ápr. 9. 14:41
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól szopik, akkor igen!
2013. ápr. 9. 15:19
 22/55 anonim ***** válasza:
38%
Ezt nektek kell érezni. Én meg mondanàm neki, hogy vagy visszàbb vesz a szinglis viselkedésébôl, vagy arrive derci. Én forditva jàrtam így, én szoltam érte, meg tudtuk beszélni. Ha szeret, vàltozik. Aki igazàn szeret, megteszi. Aki nem, azért nem is kàr.
2013. ápr. 9. 15:20
 23/55 A kérdező kommentje:

Most nyilván nem hisztek nekem, de nem féltékeny vagyok rá, meg vagyok elégedve a saját külsőmmel. Nem vagyok egy elhízott valaki enyhén szólva, adok magamra.

Nem félek magától a házasságtól, mindig is csak komoly kapcsolataim voltak, nincs bajom az elköteleződéssel.

Nem az hogy szégyenlem, csak zavar, hogy minden pali őt vizslatja, és láthatóan ő ezt nagyon élvezi, mikor meg én bókolok neki, mintha les zarná magyarul.

2013. ápr. 9. 15:21
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Én értem, hogy ez téged zavar. De szerintem minderre erős szó az, hogy ribiség. Én a barátnődet is megértem, hogy kell neki a visszajelzés. Én is hasonló lehetek hozzá, ezért értem őt. Bár én egyedülálló vagyok, de nem hinném, hogy változtatnék a viselkedésemen, ha lenne párom. És ezalatt nem azt kell érteni, hogy pofátlanul, gátlástalanul flörtölök, meg kihívóan öltözöm.

A te barátnőd hogy öltözik? Leírhatnád. Csak kíváncsi vagyok, te mit értesz a ribis alatt.

Egyébként -- saját tapasztalat -- aki ennyire élvezi a flörtölést, meg ennyire (ahogy írod) kihívóan öltözik, az lehet, a lelke mélyén nem biztos magában, a nőiességében. Pl. én így vagyok ezzel, és tudom is, hogy a feltűnő öltözék (na jó, azért nem a Lady Gaga-stílusra kell gondolni, de mindenképpen odavonzza a szemet általában a kinézetem), szóval a feltűnő öltözék is azzal függ össze, hogy nagyon fontosak a pozitív visszajelzések, és azért akar begyűjteni minél többet a te barátnőd is. LEHET. De ez csak tipp, nem ismerem, lehet, nem erről van szó.

Nézd: ami fix, hogy megváltozni nem fog, vagyis NEM MIATTAD fog. Lehet, egyszer eljut oda, hogy rájön, nem kell a sok idegen fickótól a visszajelzés, hogy elhiggye, hogy jó nő. (Bár amúgy meg melyik nőnek nem esik jól a pozitív visszajelzés? Nyilván mindenkinek. Csak akkor jelez zavar, ha valaki betegesen hajszolja a külső elismeréseket, és anélkül nem hisz magában.)

Szóval szerintem vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy ha ennyire zavar, akkor lehet, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Tudom, hogy könnyű mondani, de azért mégiscsak házasságról van szó, és nem jó azt elkapkodni.

Szerintem nem baj az sem, ha te ezt nem fogadod el, ettől még nem vagy megvetendő, csak mondom, annyi, hogy akkor lehet, hogy nem vagytok megfelelő partnerek egymásnak. Lehet, hogy hozzád egy szolid, visszafogott lány lenne való. Nem tudom.

Sok sikert a döntéshez.

28/N

2013. ápr. 9. 15:22
 25/55 anonim ***** válasza:
84%
Na akkor meg is van a válasz!!!!Ezt a nőt nem neked találták ki!!!Ha te bókolsz le se szarja???Áhhhh,ennek nincs értelme!!!
2013. ápr. 9. 15:23
 26/55 anonim ***** válasza:
68%

Gondold át ezt a kapcsolatot alaposan.

Anyának milyen lenne? Vagy nem is szülne, mert félti az alakját? Ez is egy nagyon lényeges szempont.

2013. ápr. 9. 15:24
 27/55 A kérdező kommentje:

Bármilyen típusú palival megtalálja a közös hangot, ha bekerül egy új közösségbe, másnap már mint az ezer éves ismerősök, úgy köszöntik egymást. A szexről is elég nyíltan beszélget, gondolom ezért érdekli annyira a férfiakat.

Szeretem meg minden, nem hiszem, hogy megcsalna most még, de nagyon tartok attól, hogy x év múlva, mikor már nem lesz köztünk a nagy szerelem, kalandokba bonyolódik, elcsábítják.

2013. ápr. 9. 15:25
 28/55 anonim ***** válasza:
66%
2013. ápr. 9. 15:25
 29/55 anonim ***** válasza:
79%

"Szeretem meg minden, nem hiszem, hogy megcsalna most még"....oké,hogy szereted de sok mindent nem szeretsz benne.Azt a hozzáállást meg nem bírom,hogy változzon meg ha szeret.Nem azért szeretünk bele valakibe mert olyan amilyen???Ha változnia kell akkor ott már valami nem jó!

De ez az én véleményem!

Te vagy elfogadod ilyennek,vagy hagyod a francba.De ne is akard,hogy változzon mert nem fog!

Ő amúgy,hogy áll ehhez a házasság témához???

2013. ápr. 9. 15:31
 30/55 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa és ez milyen hozzáállás,hogy most még nem csal meg???Gondolod későbbiekben megtenné???Mert ha úgy gondolod akkor itt nincs bizalom:-(
2013. ápr. 9. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!