Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexbarátság, nem bírom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexbarátság, nem bírom, hogyan tovább? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval kezdem az elején. 3 évvel ezelőtt jártam egy fiúval.Tudjátok olyan igazán szerelmes voltam,de amilyen szép volt,annyira hamar vége is lett.Nagyon összetörtem, aztán körülbelül rá egy hónapra újra keresett a fiú,én pedig azt hittem azért mert még ő is érez valamit.Elvette a szüzességem,és nem tudtam mire venni a dolgot.Most szeret,mi van közöttünk? Sajnos azóta is csak szex van,3 éve...

Az elején még reménykedtem,de most már kihasználásnak érzem. Olyan jó volt, amikor még beszélgettünk, nappal-éjszaka, telefonon is.És most csak akkor dob egy sms-t ha akar valamit,én pedig kikészülök ettől. SZERETEM :'( ! De félek neki elmondani,mert lehet akkor elveszítem.Viszont megismertem a 3 év alatt,és amikor barátnője volt,akkor is szemrebbenés nélkül mondta hogy ő ENGEM akar,szóval ha a barátnője ennyit ér neki akkor nem akarok az lenni! És annyiszor elhatároztam,megkérem hogy fejezzük be,sose mondtam ki,mert valahol rettegek attól hogy beleegyezik. Sokszor pedig azzal vigasztalom magam,hogy legalább ennyi van köztünk,és ha csak pár órára de jól érezhetem magam vele. Segítsetek légyszíves, mit tegyek, mert nagyon elvagyok keseredve:(!!

2013. ápr. 7. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:

3 éve vagy vele szexuális kapcsolatban, és ez most esik le, hogy milyen a helyzet?? 3 évig bírtad, gratulálok, neked is csak a rossz kell, inkább vele maradsz és kínlódsz minthogy véget vess ennek az őrületnek.

Gratulálok neked is marhasok eszed lehet.

2013. ápr. 7. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:

1) Elhagyod, talán észbekap, talán nem, de neked van esélyed arra, hogy továbblépj. Minél hamarabb megléped, annál könnyebben "gyógyulsz". de akár jól is elsülhet.

2) Tovább tűrsz, toporogsz 1 helyben

2013. ápr. 7. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Válts partnert.
2013. ápr. 7. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Olyan könnyű azt mondani,hogy valaki szakítson,mikor szereti.Úgy sem fog,még ő nem érzi ezt,és most még nincs így szerintem.
2013. ápr. 7. 19:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, 4.válaszoló jól gondolod.Idáig is elhagyhattam volna, de szeretem. De talán tényleg jobb ha erőt veszek magamon és pontot teszünk a végére.
2013. ápr. 7. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Szereted oké, de ha "aggyal" nézed az eseményeket (amit ugye nem tudsz mivel szereted vagy mi, szóval elvakít a szív:D) akkor láthatnád h úgy kihasznál mint az állat. Akár milyen nehéz vess véget neki, de sztem csak akkor tudod elfelejteni ha találsz vkit aki el tudja felejtetni.
2013. ápr. 7. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia.kb ugyanebben a helyzetben vagyok ugyh teljesen meg ertem..:/ nalam 1eve van h baratok vagyunk de a szex miatt talalkozgatunk kozbe szeretem..parszor mar megtettem volna h befejezem de nem megy...most ugy vagyok vele h miert ne elvezzem h velem lefekszik meg elvagyunk..lehet nem ez az okos dontes de nembirok nemet mondani allandoan vele lennek es kivanom is stb..bocsi az ekezetek miatt telorol irtam.l
2013. ápr. 8. 01:22
 8/10 A kérdező kommentje:
megértelek, és ez a baj, hogy én is élvezem,elvagyunk meg minden, csak félek,hosszútávon nagyon tönkretesz mert rengetegszer akarom hogy több legyen, de úgy látom ő nem így érez:/
2013. ápr. 8. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
7/8vagyok megint..hat ha te ugyerzed h teged tonkretesz zard le:/ viszont kitudja lehet mindig is joban leszteu baratsag extrakkal:D kiveve ha pl beleszeret vkibe ugye.. de lehet osszejottok megint nemlehet tudni..nemtudom nalatok mi a helyzet h telleg csak szex..mert nalunk pl utana osszebujunk , tvzunk es kb ugy viselkedunk mint akik jarnak csak nem mondjuj ki..de massal nem fekszunk le ..szoval bonyolult de az ilyen dolgok miatt nem zarom en le nemtudnek elni anelkul h vele legyek... de nalatok mi a helyzet te tudod meg h megeri-e neked az egesz :)
2013. ápr. 8. 23:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Oh Honey,

Ebből is látszik, hogy nincs szexbarátság, soha nem is volt. Gondolom most egy hatalmas örvényben érzed magad, amiből nem igazán látsz kiutat. Mert szerelmes is vagy, de tudod, hogy ez hosszú távon nem jó neked. Természetesen ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de tedd fel magadnak a kérdést, hogy képzeled el a jövődet 10-15-20 év múlva? Családdal, gyerekkel, férjjel? De ha nem is így abban biztos vagyok, hogy a nagy ŐT odaképzeled a jövődbe. És mond csak, a nagy Ővel ilyen a kapcsolatod? Ahogy a történetedet olvasom, nem hiszem. Pokoli nehéz a szakítás, hidd el, tudom. Ha megteszed az elkövetkezendő néhány hónapban borzalmasan fájni fog és legszívesebben minden másodpercben visszafutnál hozzá. Arról nem is beszélve, hogy rémes esték fogják követni egymást. De nem érsz annyit mégis magadnak, hogy meglépd ezt a lépést? Szerintem igen. Mert megérdemled azt, hogy járj egy fiúval aki őszintén tiszta szívéből szeret téged, akinek nem pótlék vagy, hanem az a csoda akivel legszívesebben az egész világnak eldicsekedne. Aki nem csak a húst látja, hanem a személyiséget aki mögötte van. Megérdemelsz egy olyan fiút aki szeret. És hidd el nekem, van ilyen. :) De ahhoz, hogy megtaláld nehéz lépéseket kell tenni. Ez persze csak az én véleményem. :)

2013. ápr. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!