Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másvalaki hozta lázba, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másvalaki hozta lázba, lehet így élni együtt tovább?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a párommal és hétfőn munkából haza érve, olvastam egy chat beszélgetést (véletlenül bejelentkezve maradt a facebookon), amit a egy lánynak írt, olyan párbeszéd volt benne, ami szexuális jellegű. Kérdőre vontam, azt mondta, még amikor udvarolt nekem, akkor feküdtek le egyszer, azóta nem. Arra nem válaszolt, mióta írnak egymásnak ilyen dolgokat. Kiégett a tűz, észre is vettük mind a ketten, de nem tudtunk egymásnak beszélni az érzéseinkről, vágyainkról. Szeretem őt, de mikor eszembe jut, hogy lehet hogy 2 éven keresztül hazudott, azt gondolom nem mehetek vissza hozzá, majd lesz, aki megbecsül és elég lesz neki amit én tudok adni, viszont emellett félek, hogy egyáltalán lesz e valaki, nem tudom elképzelni magam mással és őt sem. Könyörög, mindenen változtatni akar, kéri, hogy beszéljük meg és változzunk mindketten a kapcsolatért.

2013. márc. 27. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:
amúgy is milyen dolog, h lefekszik vkivel, amig neked udvarol?
2013. márc. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!