Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnhetett el a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnhetett el a szexuális vonzalom?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyunk együtt a párommal, az első 2-3 hónapban rendben volt minden... sőt, nagyon oda voltunk egymásért szexuálisan, gyakran nem is csináltunk mást, csak szexeltünk, összebújtunk, csacsogtunk, majd szexeltünk, ettünk, csacsogtunk, megint szexeltünk... így teltek el napok-hetek, hulla szerelmesen.

az utóbbi 2 hónapban viszont nagyon lelankadtak a dolgok, ugyan így is még rendszeresen szexelünk, de mostanra pl csak egy nap egyszer, mikor együtt alszunk (általában hétvégéket töltjük együtt). de van, hogy az együtt töltött 2 éjszaka/3 nap alatt csak 1x szexelünk, és annyi. ő próbálkozik nálam, de valahogy nem kívánom... egyszerűen nem tudom miért, hiszen oda vagyok a srácért... de valamiért mégsem izgat fel ahogy csókol, vagy simogat. pedig anno pont ezekkel tudott megőríteni...

közre játszhat, hogy elég sok lelki problémám van? illetve hogy stresszes vagyok az érettségi miatt?

van valami "módszer" amivel vissza lehet hozni a régi tüzet?

légyszi normális válaszokat... köszi előre is!

2013. ápr. 6. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha gondok nyomasztanak csökken az étvágy ez bizos.Lehet az is,hogy a kémia kezd elmúlni,attól még szerethetned, csak nem lesz olyan szenvedélyes,mint az elején.
2013. ápr. 6. 23:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nemsokára vége a stressznek és akkor kiderül.Addig nem kell erőltetni,csak beszéld meg vele.
2013. ápr. 6. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!