Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy párkapcsolatho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy párkapcsolathoz elengedhetetlen a szexuális vonzalom? Az a plussz.

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy jó párkapcsolathoz az is kell, igen.
2012. okt. 30. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha jól szeretnéd érezni magad, akkor igen.
2012. okt. 30. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, elengedhetetlen. Ha nem kívánod a másikat, valami baj van a kapcsolattal..
2012. okt. 30. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen.
2012. okt. 30. 17:43
 5/9 ASOT ***** válasza:
Mindenképpen!
2012. okt. 30. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
hááát...manapság biztosan kell hozzá. Régen olvasni lehetett ilyen évekig tartó levelezésekről, utána nagy szerelemről meg házasságról. Biztos élnek olyanok is, akiknek nem a szex legfontosabb a párkapcsolatában, de ahhoz mindkét félnek ilyen beállítottságúnak kell lennie, hogy egyszerűen nem arról szól az egész. Arról nem beszélve, hogy akik mélyen vallásosak, azok csak akkor szexelnek, ha okuk van rá, tehát gyerekcsinálás miatt.
2012. okt. 30. 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Van egy fiú aki nagyon szeret engem...sose voltam belé hú de nagyon szerelmes de másfél év után ugy latom mintha sokkal jobban szeretne kaparna....viszont a szex egyáltalán nem megy vele mert másba vagyok szerelmes aki viszont egy pszichopata....de szexuálisan ő hozzá vonzódok viszont mellette lehet tönkremennék....nehéz ez nagyon...
2012. okt. 30. 19:52
 8/9 A kérdező kommentje:
most is felhívott akibe szerelmes vagyok full részegen kb beszélni se tudott :(
2012. okt. 30. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Kell!Kölcsönös vonzalom kell.
2012. okt. 31. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!