Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyannal, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyannal, akinek nincs diplomája?

Figyelt kérdés
Szerintem a mai világban egy BA/BSC szintű alapszak minimum. És még így sem biztos, hogy intellingens személyt takar a diploma. Ellenben akiknek nincs diplomája, tapasztalatom szerint teljesen más az életszemlélete, gondolkodásmódja, ismerősi köre, mint az enyém. Szóval én nem járnék olyannal, akinek nincs diplomája. Ti hogy vagytok ezzel?

2013. ápr. 6. 19:37
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
OMG!! Odamész egy lányhoz/pasihoz és az az első hogy megkérdezed van e diplomája, ha nincs otthagyod?! Na, kedves diplomás, neked is magas intelligenciaszinted lehet!
2013. ápr. 6. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
hát a te esetedben tényleg nem takar intelligens személyt a diploma :)
2013. ápr. 6. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
A kérdés nálam inkább így hangzik: járnék-e olyannal akinek van diplomája? Nem, mert a többsége ilyen kretén sznob, mint te.
2013. ápr. 6. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ilyen emberrel nem lennék mint te, mert hiába van diplomád feld@ghatod magadnak mert primitív a gondolkodásod úgy ahogy van.Mert akinek mondjuk közgáz középsulija van, de amúgy középvezető egy cégnél annak már más az életszemlélete, gondolkodásmódja mint neked.:)hát ebben a te esetedben teljesen biztos vagyok:)
2013. ápr. 6. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A kérést átgondolva... nem véletlen, hogy annyi embert lehetséges volt bepalizni a diplomastartskereso.hu-nak :D

Kérdező! A diploma intelligenciát nem ad, csak igazolást arról, hogy egy adott területről tudsz valamit. Én úgy vettem észre, hogy sokkal jobban minősít a viselkedés, mint az iskolai papír.

Teszem azt, nem fognak téged pilótának felvenni, ha bepánikolsz egy hajtómű tűztől.

2013. ápr. 6. 22:32
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Persze, attól még ember, és különb lehet bármelyik diplomásnál.

Hogy a többiekhez hasonlóan véleményt alkossak, nekem nincs diplomám, nem azért, mert nem tudtam volna megszerezni, egyszerűen nem akartam. Nem bírom nézni, ahogy bukdácsoló diákok, akik még az érettségit is csak segítséggel tudják letenni, diplomát szereznek. Nekem már semmi értéke. Majdnem kitűnő érettségim volt, középfokú nyelvvizsgám van, amit hányan le se tudnak tenni, hogy a diplomájuk tényleg meglegyen. Nekem elég ennyi, nem vágyom többre, és amit én csinálok, arról se tudna sokat tanítani egyik egyetem vagy főiskola sem.

És igen, van olyan, hogy diplomás és seggrészegre issza magát, vagy játékgépezik, és mint esetedben látható, elég szűk látókörű, és van szakmunkás, aki a munkájából tartja el a családját tisztességesen. Barátnőmnek például csak érettségije van, de rendkívül olvasott, és pszichológiában érdekelt. Azt hiszem, sok egyetemistát kenterbe tudna verni. A diploma nem garancia semmire. Az csak egy papír, kitörölheted vele a feneked.

2013. ápr. 7. 00:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat,aki 30+ évesen szerezte meg a diplomáját,mert addigra jutott oda.Szerintem a diploma önmagában csak egy sz@ros papír.Neked gondolom van diplomád,ennek ellenére elég primitív lehetsz,hogy ez alapján szelektálsz.Nekem még nincs diplomám,mert elő kell teremtenem az anyagiakat hozzá,ráadásul a szüleim se állnak/álltak úgy anyagilag,hogy megengedhessem magamnak azt,hogy ne dolgozzak.

Lényeg,ami lényeg,ha velem találkoznál szerintem nem az lenne a kérdés,hogy te szóba állnál-e velem,hanem az,hogy érdemes lenne-e időt pazarolnom egy olyan emberre,akinek ilyen a gondolkodása.Nagy valószínűséggel nem.Szerintem sok diplomás el van szállva magától,pedig egyáltalán nincs miért,mert sokuk ugyanúgy munkanélküli,mint az,akinek csak érettségije szokott lenni.

Köszöntem!

2013. ápr. 7. 01:24
 18/21 anonim válasza:
100%

Te igen messze állsz a valós élettől.Nekem van diplomám, mégsem érzem azt, hogy bárkinél több lennék, vagy okosabb.

A te eseted meg pont azt mutatja, hogy diplomát bárki szerezhet, ész nem kell hozzá.

Az, akinek nincs diplomája lehet ugyanolyan vagy még intelligensebb, mint az akinek van.

Minden munkához, melyet valaki tisztességesen és jól akar elvégezni tudás és ész kell.Legyen az a munka fodrászat, kőműves, autószerelés, varrás.

Te, kedves diplomás okostojás, azért vagy, mert a nem diplomás emberek elkészítik neked az ételt, a ruhákat, megjavítják az autódat, aminek,ha leeresztett a gumija, te fejvesztve rohansz, hogy tönkrement, mert ahhoz nincs elég eszed, hogy rágyere mi a baja.

Isten mentené meg az országot az ilyen emberektől, mint amilyen te is vagy.Mennyire jobb lenne minden.

2013. ápr. 7. 10:19
 19/21 csentecsa válasza:
100%

Néhány személy akinek nincs(nem volt) diplomája: Nádas Péter író, Kertész Imre író(Nobel díjas), Karinthy Frigyes, Kosztolányi Dezső, John Major(brit miniszterelnök 1990-1998),Kenedi János (állambiztonsági levéltár főigazgató) etc...

Manapság egyébként már önmagában véve az a tény,hogy valakinek diplomája van nem bír olyan jelentőséggel, mint néhány évtizede, hiszen akkoriban egy kemény felvételin kellett keresztülmenni ahhoz, hogy valakit felvegenek, míg ma az intézmények versenyeznek a hallgatókért a fejpénz miatt.Ezenkívül számtalan értéktelen képzést nyújtó intézmény alakult, amelyek sokszor a munkáltatóknál feketelistán vannak.

2013. máj. 2. 00:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
aki azt írja, hogy a diploma nem minden, okj-val is lehet ember valaki, az le van pontozva. de az összes kérdésnél... és hogy miért? mert a sok egyetmista/egyetemet végzett sznob (akinek nem inge...) lepontozza. én okj-ra fogok járni. gyerünk gyerünk, pontozgassatok csak, az én kedvemet ezzel a hülyeséggel nem lehet elrontani! :D
2013. nov. 12. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!