Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan nővel, akinek nincsenek barátai?
Elég fura kérdés.
A tapasztalat beszél most belőlem. Hosszútávon biztos, hogy nem, megölne a ragaszkodásával, kéne a magánélet picit, de ilyen esetben nem kivitelezhető, mivel neki gyakorlatilag nincs is...
Ebből konfliktusok születnek, stb...Majd végül szakítás.
2013. ápr. 4. 03:53
Engem nem zavarna ez. Ebből nem feltétlen következik az, hogy nem hagy nekem teret. Barátok nélkül is elfoglalhatja magát az ember.
2013. ápr. 4. 04:02
3/26 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon normális, de fájdalmas válasz volt. Köszi!
4/26 A kérdező kommentje:
Mármint az első válasz. A második meg megnyugtató.
Ha nem azért,mert olyan rossz természete van,hogy mindenkit elmart maga mellől,akkor nem zavarna.
2013. ápr. 4. 04:05
Nem hiszem h befolyásolná a kapcsolatot, legalább több időt töltene el velem.
H miért nincsenek barátai az már megint másik dolog.
Nekem pl szintén nincs közeli barát, inkább csak haver, mert akik voltak, azokkal megszünt a kapcsolat, mivel mindenki eltávolodott egymástól a suli után. 22F
2013. ápr. 4. 04:08
7/26 A kérdező kommentje:
Tök normálisak vagytok! Azt hittem, hogy majd mindenki leolt, meg lealáz, de nem. És még járnátok is ilyen nővel : )
Én nagyon szívesen, sőt százszor inkább ilyennel, mint olyannal, akinek millió haverja van, és sosincs rám (kettesben lenni) ideje a közösségi élete miatt. (Én is ragaszkodó vagyok, nagyon. És vannak ugyan barátaim, nem is kevesen, de a legfontosabb a párom, vele akarom az életemet (az EGÉSZ életemet) megosztani.)
2013. ápr. 4. 04:14
Hát, ha logikusan átgondolnám, és nem csak beleugranék, akkor valószínűleg nem. Rengeteg szabadidőre van szükségem, különben nem haladok a munkámmal(ahhoz, hogy pályát váltsak olyan szinten szerelmesnek kéne lennem, ami véleményem szerint emberileg nem lehetséges). Szóval nem, de nem a barátok hiánya miatt, hanem a részéről rengeteg szabadidő miatt.
2013. ápr. 4. 05:01
miért nem szerzel barátokat?
2013. ápr. 4. 05:24
Kapcsolódó kérdések: