Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan nővel, akinek nincsenek barátai?
Figy, ha nincsenek idegesítő barátnői, akik mintegy 3. fél vesznek részt a kapcsolatotokban, ezzel csak nyerhetsz.
2013. ápr. 4. 06:07
vagy idegesítő "legjobb barát" akivel többet van mint velem...
2013. ápr. 4. 06:53
Nekem sincsenek barátaim, és a barátommal 4 ève boldog vagyok :) néha ő is járja az útját néha én is. Az nem azt jelenti, hogy nem tud mit csinálni, az nem tud aki nem is akar. Szerintem nincs vele gond. :) Mondjuk én kapcsolat közben vesztettem el őket, de nem igazi barátokra nincs is igény.. :)
2013. ápr. 4. 07:27
nekem sincs 1 barátom sem. :) barátnőm se volt még.
2013. ápr. 4. 07:35
Hát legalábbis óvatos lennék vele. Ha vkinek nincsenek barátai, az általában nem véletlen.
2013. ápr. 4. 08:13
Amit az első írt hülyeség, nem függ össze a ragaszkodás és a barátnők. Lehet valakinek barátnője, aki nem hagy teret neked és fordítva, egyénfüggő... Az én barátnőim a kapcsolatom alatt elkoptak mellőlem. Megmaradtak a diszkós korszaknál én meg már úgy érzem nincs rá szükségem se legjobb barátnőkre. Az intim dolgaink csak rám és a páromra tartoznak és így van rendjén. Viszont közös barátaink vannak a párommal, de ha össze is jövünk egy is kajálásra, iszogatásra ketté oszlik a csapat lányokra és fiúkra, szóval egyáltalán nem csüngünk egymás nyakán. Örülök mikor néha egyedül lehetek otthon, és olyankor leülök egy tábla csokival csajos filmet nézni. :P
27N
2013. ápr. 4. 08:15
Nekem sincsenek barátaim,a kapcsolat alatt koptak le,mert rájöttem,csak azért voltam velük,hogy legyen valakim.Most már szerintem nem is tudnék újakat szerezni,mert már annnyira sem tolerálom az ivást,mint akkor.És ugyebár nehéz olyan fura alakot találni,aki elvből nem iszik egy kortyot sem.Se a barátomnak,se nekem nincs emiatt társasága.Néha azért hiányzik egy társaság. 20/N
2013. ápr. 4. 08:37
Tudom hogymár sokan válaszoltak de én is járnék ilyen nővel, de ez nagyon csak a jéghegy csúcsa hogy nincs barátja. Fontos hogy miért nincs nem is akarja hogy legyen vagy lehet hogy jó értelemben kilóg a kortársai közül és azért nem barátkoznak vele mert irigyek féltékenyek rá. Meg azért ez úgy van hogy ha azt "engedi" hogy az én barátaimmal találkozzam sőt ő is találkozik velük akkor ő is nyitottabb lesz. Számomra az lenne elviselhetetlen ha mert neki éppen most nincsenek barátai engem is korlátozna abban hogy beszéljek jóbarátokkal.
2013. ápr. 4. 08:49
Nekem sincsenek barátaim, olyan igaziak meg pláne nem. A páromnak sokkal több van ő elég nagy társasági életet él, sok programra jár mindenhová. És mégis jól megvagyunk. Egyáltalán nem csüngök a nyakán, attól h nincsenek barátai az embernek még muszáj dolgozni, hobbija is lehet szóval szerintem ugyanolyan élete van mint másnak.
2013. ápr. 4. 08:52
Én ilyen voltam sokáig, aztán rájöttem, hogy az nem állapot, hogy csak olyan barátaim vannak, akit az aktuális pasimon keresztül ismertem meg. Úgyhogy inkább egyedül töltöttem egy-másfél évet, szántam időt a saját szocializálásomra.
25/N
2013. ápr. 4. 09:42
Kapcsolódó kérdések: