Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan nővel, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan nővel, akinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 03:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Annó sokat buliztam, sok embert megismertem, sok barátom lett, de rájöttem hogy nem ez a jó út amit járok. Így befejeztem ezt a korszakot, a barátok pedig lassan eltűntek. De én így szeretek élni, nekem így jó egyedül... :) 3 éves kapcsolatom lett vége az év elején és nem ez miatt, ez idő alatt már ilyen voltam végig. Szóval nyugodj meg, ha csak ennyi a problémád, felesleges ezen idegeskedni. Legyen valami hobbid, az lefoglal.

23/F

2013. ápr. 4. 10:59
 22/26 anonim ***** válasza:
jah, legalább tuti megbecsülne :P
2013. ápr. 4. 11:44
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a barát dolog érdekes. Vannak barátaim, több is akikre mindig számíthatok...stb.

De a legjobb barátom a párom. Vele élek, neki mondok el mindent először, és igenis vele beszélem meg ha barátnőzni szeretnék. Nem engedélyt kérek, vagy ilyesmi, de igenis lehet olyan program, esemény, ami miatt le kell mondani a barátokat és egymás mellett kell állnunk.

Szóval ez szerintem is akkor gond egy párkapcsolatban, ha te nem engeded el a párod a barátaival egyedül. Mert neked nincsenek. Persze felnőtt kapcsolatokban ez is másképp van, mert általában mindenki viszi kocsmázni a párját is, aztán nagyon ritkán ha tényleg vannak pasis esték, pl egy legénybúcsú, szülinap, vagy csak úgy, akkor sincs semmi.

Bár pl. az én baráti társaságom eleve koedukált, így az h valaki hozza-e a párját sosem volt mérvadó.

A páromnak csak pasi barátai vannak, így ő szokott külön menni velük, de ő se gyakran, mert mindenki házas, sőt még a gyerekeket is hozzák gyakran 1-1 buliba.

Szerintem egy tényleg felnőtt kapcsolatban ez nem egy nagy probléma, mert pl összebarátkozol a párod barátainak feleségeivel azt kész. Ti is tudtok programokat szervezni pasi nélkül. Ez inkább fiatal korban kiélezett kérdés szerintem.

2013. ápr. 4. 12:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen, járnék.
2013. ápr. 4. 14:07
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is járnék Veletek : )
2013. ápr. 4. 22:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Haha :D Hát ez jóó :D
2013. ápr. 5. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!