Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok egy olyan férfival, akinek nincsenek barátai és nővel se volt soha?

Figyelt kérdés

25 éves mondjuk

Vagy elkezdenétek aggódni, hogy biztos valami nagyon nagy gáz van vele?

2011. ápr. 10. 21:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25 éves mondjuk... aha:D
2011. ápr. 10. 21:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Rokonlélek.
2011. ápr. 10. 21:39
 3/16 anonim válasza:
:D:DSA:DAS:DASDASD. 25 évesen kezdesz rájönni h para van?:D
2011. ápr. 10. 21:40
 4/16 anonim ***** válasza:

Nézd...az én barátom ilyen..barátai soha nem voltak, én vagyok neki az első, 22 éves. Eleinte nem értettem, hogy egy ilyen "kedves, aranyos arany lelkű" fiú miért van így...aztán múltak a hónapok és ki is jött a szög a zsákból: piszok kiállhatatlan természete van. Türelmetlen, egyből kiakad, férfiatlan, gyerekes...pár hónapig meg tudta magát játszani, de már nem...

Biztos van persze, aki önhibáján kívül van így. Pl mert nem kezdeményez kapcsolatot.

2011. ápr. 10. 22:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen! Én pont egy ilyesmi srácot szeretnék majd, de nagyon kevés van. Bár az picit tényleg furcsa, ha egyetlen barátod sincsen, de azzal semmi gond, hogy nem volt még barátnőd. Engem inkább az zavarna, ha túl sok lánnyal lettél volna. 23/L szűz
2011. ápr. 10. 22:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Utolsó! Nem akarok én semmi rosszat, így gondoltam ezt én is, míg nem volt barátom, pont mint Te. De találkoztam egy ilyen fiúval, és nem egy félreértés, konfliktus és sírás lett belőle, a tapasztalatlansága miatt. Nem szerencsés az, hogy egy kapcsolatban egyik félnek sincs tapasztalata párkapcsolatokban..egyszerűen képtelen kezelni bizonyos helyzeteket,és nagyon kiábrándító és sokszor bajt szül.

Én is úgy terveztem, hogy érintetlen fiú kell, aki nem csajozós, tapasztalatlan. Hát megkaptam..ezért gondolom úgy most, hogy a továbbiakban vagy apáca leszek, vagy egy olyan nő aki a munkájának és a barátainak él.

20/l

2011. ápr. 10. 23:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Milyen helyzeteket volt képtelen kezelni? Hol jött elő a tapasztalatlansága?
2011. ápr. 10. 23:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi vagyok, és nem hiszem hogy a természetem miatt. Csajom még nem volt, mert amikor mások randizgattak én épp az összedőlt életemet kezdtem újraépítgetni. Barátok? Azon a téren egyszerűen csak balek vagyok. A legutóbbi 'best friend' jól átb*szta a fejem (ahogy az azelőtti is), amint elkezdtem kikecmeregni a gödörből foggal-körömmel próbált visszarángatni, le akart járatni mások előtt stb. Annyit mondhatok, hogy nem a jó emberrel kezdett ki. Szóval nem nagyon bízok az emberekben, nincs szükségem barátokra, az unokatesómmal is jól elvagyok. Most inkább megpróbálok nyitni a világ felé hátha megtalálom a nekem való lányt, mert már érzem hogy nagyon hiányzik valami.

16/F

2011. ápr. 10. 23:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Csak ilyennel járnék, kár hogy ennyire ritka. Nem szeretem a bulizós, csajozós nagymenőket. Ha valami nagy gáz van vele az úgyis kiderül hamar.
2011. ápr. 11. 00:17
 10/16 Horkýže Slíže ***** válasza:
Ha nincsenek baratai az nem zavarna ,de az hogy nem volt novel az mar nem tetszene.Soha nem kezdenek szuz pasival.Persze olyan se kellene aki mar vegigment majdnem mindenkin,de igenis legyen tapasztalata.
2011. ápr. 11. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!