Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, akinek nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
23 éves, találkoztok, szimpinek találod, de nagyon rég óta nincs senkije (barát, haver, barátnő).2011. máj. 11. 08:51
1/9 anonim válasza:
Mért nincs barátja? Ilyen otthon ülő típus?
2/9 anonim válasza:
Hát ha nincs barátnője, azt még csak kiheverem:D
Viszont amiért nincsenek barátai, haverjai...hát hát. Elgondolkodnék azon, hogy vajon miért nincsenek. Persze tovább ismerkednék vele, ha annyira szimpatikus. Viszont nem szeretem az otthonülős embereket. Otthon mit lehet egész nap csinálni? Semmit. Egy idő után megunnám és felállnék, elköszönnék és becsuknám az ajtót.
3/9 napietus válasza:
attól függ, miért van ez így. ha csak azért, mert nem sikerült eddig hozzá illő emberekkel megismerkednie (mondjuk sok munka vagy tanulás miatt), akkor az nem gond. de ha azért, mert eleve punnyadt, vagy elviselhetetlen a természete, azért nincsenek arátai, akkor nem. de ez kiderül az ismerkedés során.
4/9 A kérdező kommentje:
azért, mert elege lett abból, hogy a barátok csak akkor keresik, ha valami szívesség kell
2011. máj. 11. 09:04
5/9 anonim válasza:
Amennyiben ez nem azt jelentené hogy 5x annyi időt kell vele töltenem, akkor igen. Örülnék is neki igazából.
6/9 napietus válasza:
akkor lehet, mert itt nem benne van a hiba, hanem az u.n. barátaiban, akik nem is voltak igazi barátok. majd megtalálja a társaságát, ha amúgy keresi. szerintem.
7/9 anonim válasza:
párom is ilyen...
végre egy pasi,akit nem kell kérnem se hogy a hétvégéket ne a hülye haverjaival töltse...
8/9 anonim válasza:
Hát ha egyébként minden ok vele, akkor igen. Már ha hagy életteret nekem, és nem zavarja, ha én a barátaimmal akarok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!