Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy olyan fiúval, aki utál zoknit felvenni? Még cipőhöz sem szokott felvenni, max. Ha mínusz van kint.
Figyelt kérdés
És bármilyen különös, de nem büdös a lába ha leveszi, nem izzadós egyáltalán.
Amúgy tök aranyos, okos, helyes srác, csak ez nekem olyan furi. Vagy mégsem?
Ti mit gondoltok?
2013. ápr. 2. 19:17
3/7 anonim válasza:
szerontem ez nem nyom sokat a latba... en jarnek vele ha bejon :)
4/7 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget én még nem hallottam...
5/7 anonim válasza:
Szandálhoz se vesz fel zoknit?Elég gáz...:D
6/7 anonim válasza:
ha nem büdös a lába, helyes, okos akkor nem kell zoknit hordania ha nem akar
7/7 anonim válasza:
Én lány vagyok és én sem szeretek zoknit húzni. Mindenem a mezítlábasság:D Alig várom a nyarat és a meleget, hogy kint flangálhassak mezítláb:D
Én járnék vele, HA BEJÖN:D ez a zokni-dolog nagyon nem számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!