Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok szakmunkással?

Figyelt kérdés

PL fodrásszal, mozdonyvezetővel,kőművessel?

Ma beszélgettem pár osztálytársammal, egyikük azt mondta, ő ilyenekkel szóba sem állna, én ezen kiakadtam.

2013. ápr. 4. 20:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én járnék.:D
2013. ápr. 4. 20:45
 2/17 anonim ***** válasza:
Ez f@szság... szóba se állna, na persze... ha pl amolyan álompasi lenne ugyan úgy bejönne neki... a szerelem csodákra képes, a szakmád pedig nincs a homlokodra írva.. ha valaki megszeret az úgy szeret ahogy vagy...
2013. ápr. 4. 20:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
ha minden mozdonyvezető olyan mint az a srác aki a minap kiírt egy kérdést akkor mozdonyvezetővel nem.
2013. ápr. 4. 20:46
 4/17 A kérdező kommentje:
milyen kérdést írt ki?
2013. ápr. 4. 20:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a közös az emberi értékek és a végzettség közt,nekem még nem sikerült rá akadnom...
2013. ápr. 4. 20:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Kőművessel szerintem nem, de fodrásszal és mozdonyvezetővel minden további nélkül, tekintve hogy kiskoromban én is mozdonyvezető akartam lenni. :)

Amúgy a lényeg, hogy intelligens legyen, ne legyen bunkó paraszt és azért ne csak minimálbért keressen.

2013. ápr. 4. 20:48
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha valaki értékember és nem érdekember akkor igen
2013. ápr. 4. 20:49
 8/17 anonim ***** válasza:

Már megint a megkülönböztetés.Azért mert valaki rosszul tanul,de érdekli pl. a kőművesség azt miért kell elítélni?Attól nem lesz egy tudatlan senkiházi.

Ezt amúgy én is tapasztaltam (szakmunkás vagyok) ,amikor odamegyek egy gimnazista lányhoz ismerkedni,az egyből lekoptat.

Szerintem jogosan akadtál ki.

2013. ápr. 4. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Legalább volt célja, elérte s már van munkája. Jobb mint egy nagyokos munka nélkül aki 25-30 éves koráig tanul és addig semmit nem csinál... Aztán meg lehet el sem tud vele helyezkedni.

Én tisztelem az olyan szakmákat aminek tényleg hasznos a világban :) De mindig is a személyiség érdekelt szóval mindegy mit dolgozik míg megélünk "boldogan" ebben a borzalmas világban >.<

2013. ápr. 4. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:

ma 20:47

olyan aki meg volt kergülve a vonatokért kb fontosabb volt a vonat mint bármi más az jött le.

2013. ápr. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!