Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok szakmunkással?

Figyelt kérdés

PL fodrásszal, mozdonyvezetővel,kőművessel?

Ma beszélgettem pár osztálytársammal, egyikük azt mondta, ő ilyenekkel szóba sem állna, én ezen kiakadtam.

2013. ápr. 4. 20:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
én is azt mondom, hogy jobb egy szakmunkás, mint egy 24 évesen büfé szakon lézengő emberke, akinek alap dolgokról nincs fogalma
2013. ápr. 4. 20:52
 12/17 D'a ***** válasza:

ez mekkora baromság :D te jó ég..ha valakibe szerelmes leszel vagy megtetszik.. szerintem nemfog érdekelni hogy "milyen sulit végzett-végez"

elkényeztettet p*csák..

2013. ápr. 4. 20:52
 13/17 anonim ***** válasza:

voltam együtt egy kőművessel...hát az tuti,hogy a maradék kis eszét is elitta és annyira rossz volt a helyesírása,hogy sokszor nem tudtam kiolvasni mit is akar,szóval elég gáz az ilyen.de nem feltétlenül ilyen az összes szakis,ismerek olyanokat,akik viszont ahhoz képest nagyon értelmesek és okosak.az emberfüggő szerintem.amúgy ettől függetlenül járnék

19/L

2013. ápr. 4. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
volt már rá példa. Kb kétszer annyit keresett mint az orvos édesapám.
2013. ápr. 4. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki lenézi az ilyen embereket, mert ez a szakmájuk, csak tudatom azzal a sok retardálttal, hogy az iskolában szerzett tudás nem egyenlő az intelligenciával. Max akkor nem állok szóba vele, ha egy bunkó, jellemtelen ember, de ez nem a végzettségtől függ, lehet tőlem aztán 16 diplomája meg ilyen okos meg egyetemista, ha egy értéktelen ember, nem állok szóba vele.

Annyira utálom az ilyen embereket.

2013. ápr. 4. 21:40
 16/17 ivilicious ***** válasza:
vagy 3-4 évvel ezelőtt olyan sznob lettem,hogy nem..ma már festő-ezermester építőiparos barátom van :)
2013. ápr. 5. 11:27
 17/17 anonim válasza:
Én hegesztő leszek,ha leszek:D most lesznek a vizsgák.,na de mindegy a lényeg az hogy barátnőm egyetemre jár én meg szakmunkás leszek...és még a fantáziája is beindul, mikor hazamegyek munkásruhába :D, nem szégyellem senki előtt a jövendőbeli szakmámat,én szeretem ezt csinálni,biztos vannak olyan lányok akiket ez zavar de hát az olyanokkal nem érdemes foglalkozni :)
2013. máj. 8. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!