Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ukránnal?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány. Kárpátaljai magyar. Nagyon szép lány és okos meg minden, az az egy bajom van vele, hogy ukrán állampolgár. Nem tudom, mit csináljak. Nagy hülyeség lenne emiatt elmulasztani őt? Várom a véleményeteket!2013. ápr. 5. 10:07
2/24 A kérdező kommentje:
Őt nem Eszternek hívják, de van egy Eszter nevű barátnője.
2013. ápr. 5. 10:09
3/24 anonim válasza:
hát figyelj. Te mondtad, hogy vajdasági magyar. Innentöl tökmindegy milyen állampolgár, mert ha a családja magyar szokás szerint él attól ö még magyar hogy nem határon belül él.
4/24 A kérdező kommentje:
Ő nem vajdasági, hanem kárpátaljai. Szóval ukrán. És az ukrán az mégis csak ukrán.
2013. ápr. 5. 10:20
5/24 anonim válasza:
ilyen felületes megjegyzés után nem értem mit várnál ettől a kapcsolattol... :/
6/24 anonim válasza:
És neked mit jelent az, ha valaki ukrán?
(Lefordítom neked: milyen beszűkült előítéleted van velük kapcsolatban?)
Úgy beszélsz, mintha egy betegség lenne. Úgy járnék egy ukrán lánnyal, aki szép is, okos is, (ráadásul magyar is) mint a szél.
Csak szeretném jelezni, hogy az előítélet másokkal kapcsolatban ROSSZ dolog. Azt jelenti, hogy ott van valami előtted, és te nem azt látod, hanem azt, amit mások mondtak/hazudtak neked róla, és nem vagy nyitott az igazságra, mert inkább hallgatsz másokra, mint a saját tapasztalataidra vagy két szemedre.
Értem?
7/24 anonim válasza:
Az ukrán az ukrán, de ő nem ukrán, hanem magyar.
8/24 anonim válasza:
Én egyébként járnék ukrán csajjal, nagyon jól néznek ki. De ez a lány magyar, nem ukrán.
9/24 anonim válasza:
да :DDD
amúgy és ha ukrán állampolgár? ha csak nem lakik messze, akkor természetesen járnék vele :D főleg ha ez kölcsönös, akkor tényleg hülyeség lenne elmulasztanod, elengedned őt
10/24 A kérdező kommentje:
a да oroszul van. ukránul az igen az так. ezt is tőle tanultam :D
2013. ápr. 5. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!