Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjak még, van rá esély hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még, van rá esély hogy jön a szerelem vagy inkább tartsak szeretőt?

Figyelt kérdés

Az utóbbi néhány hónapban erősödött fel bennem a szeretet-szerelem-szex iráni hiány és vágy. Lassan már úgy érzem összeroppantja a lelkemet ez az érzés. Nem szeretnék érzelmileg eljegesedni, de már majdnem minden hitem elszállt, hogy együtt lehessek azzal a férfival akit őszintén tudnék szeretni. Bár a szerető csak a dolog egyik részén tudna segíteni. Amit valójában szeretnék az egy komoly párkapcsolat, de nem tudom meddig bírom még a magányt. (Ha lenne mellettem valaki akkor eszembe sem jutna szeretőt tartani.)

Nem szoktam eljárni szórakozni, így nem is nagyon tudom hol lehetne ismerkedni akármelyik célból.

Tudom először érzelmileg kellene magam rendbe tenni egy komoly kapcsolathoz. De jelenleg gyors segítségre lenne szükségem, és a jó szex gyorsan gyógyít.

Írjatok minél többen. Ha nem tetszik nem fogok lepontozni senkit. Minden válaszból lehet tanulni. Írjatok nemet is.

2009. szept. 21. 17:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Megkaptam a privit. Szeretném még egyszer átgondolni a dolgokat. Nem szeretném ha mástól függene a boldogságom.

Első, ha még jársz erre, mit értesz ez alatt, hogy a múltat jobban megismerted. Tanulni a hibákból, vagy hogy?

2009. szept. 22. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:
am még én is szűz vagyok:/
2009. szept. 23. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyébként hogy érted hogy mástól függene a boldogságod?
2009. szept. 23. 15:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Minden más külső tényezőtől függetlenül szeretnék boldog lenni. Sokan vannak sokkal rosszabb helyzetekben és mégis boldogok.
2009. szept. 23. 16:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Emberre is lehet érteni, de általánosságban írtam. Amibe persze az ember is beletartozik.
2009. szept. 23. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó, hát gondolod át...
2009. szept. 23. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:
De egyébként attól félsz hogy nemleszel e már szűz, vagy félsz is az első alkalomtól? Szeretnél már vagy félsz tőle?
2009. szept. 23. 18:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Majd írok mailt.
2009. szept. 23. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!