Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy nála is kialakul a szerelem?
Sziasztok!
Van egy fiú, akivel ismerkedünk másfél hete, és lehet elkapkodom, de kezdek beleszeretni:S. Beszélgettünk vele erről, de ő még ilyet nem érez irántam, viszont sokat gondol rám, amikor éppen nem beszélgetünk vagy nem vagyok vele. Viszont még nem szerelmes, és fejest se szeretne ugrani egy kapcsolatba, szeretné, ha még csak ismerkednénk. Félek szerelmesnek lenni, mert nem szeretném, ha azzal jönne, hogy nem szerelmes. Viszont sokkal jobban kedvel mint az eddigi barátnőit, de én ilyen szempontból egy teljesen új karakter vagyok számára. Nem utasít el, sőt, ő is szeretné, ha lenne köztünk valami, de azt mondta én egy egyéjszakás kalandnál többet érek a szemében, nem szeretne kihasználni. Mit tegyek? Persze, ugyanúgy talizgatunk mint eddig, de szeretném, ha ebből több lenne, mint barátság. Kap időt, de én napról-napra többet gondolok rá.
Vonzódik hozzám, de ő nem akar fejest ugrani. Időt akar, hogy tudja, tud e belém szerelmes lenni, nem szeretne hirtelenjében összejönni, majd szakítani mert éppen csak a szeretethiány miatt kellettem neki. Szóval érez valamit, de ez még nem szerelem, és idő kell még neki, hogy megtudja, működne e.
Elsőnek: Lett volna lehetősége rá, de nem élt vissza vele. Általában le tudom szűrni, ki hajt csak arra:D
Köszi:-)
Én is aggódom, hogy gond ha nagyon nyomulok.
Mert tényleg nyomulok kissé, de azt mondta, ez jól áll, és őt nem zavarja.
Igen, úgy akarunk ismerkedni, hogy találkozgatunk, és jól érezzük magunkat. De mondtam neki, hogy ne haveri összekoccanásnak fogja fel, hanem randinak. Mert utána tényleg csak mint havert fogad el.
De olyasvalaki mellett nem megyek el szó nélkül, aki iránt érzek valamit:-) És mivel volt már, aki megcsalta, gondolom, ő nehezebben lesz szerelmes. Különben is, másfél hét még semmi, igaz, hogy nekem már elég, de mindenki másként működik:-)
"tud e belém szerelmes lenni"
Itt jelentette ki hogy halva született a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!