Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esély arra, hogy egy barátságból szerelem alakuljon ki?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel meg is beszéltük, hogy csak barátok vagyunk, de a múltkor odáig "fajultak" a dolgok, hogy lefeküdtünk. Mind a ketten be voltunk kicsit italozva, de nem ez volt az első eset, hogy "úgy" értünk volna egymáshoz.
Szerintetek akar valamit?
(Most van egy lány, akibe tudom, hogy szerelmes, de nincsenek együtt, mert nem biztos benne, hogy a másik lány is így érez)
én 17 L
fiú 19 F
2011. jan. 9. 12:58
1/5 anonim válasza:
hát akkor ez már jóval több mint barátság .. szerelem ha eddig nem alakult ki , nem is fog már , mármint a fiú részéről .. én szerintem nem akar semmi komolyat .
2/5 anonim válasza:
Ha ő volt az aki azt javasolta, hogy barátok legyetek, akkor nem hiszem, hogy több lennél neki annál, hogy néha kielégítsd, azaz kihasználjon.
3/5 anonim válasza:
Így van, a srác nem akar többet, mint az, hogy néha lefeküdjön veled, szerelmes sosem lesz, ha még nem mondta neked, és ezek után is csak barátként kezel.
Te meg kis naiv vagy, hogy mindent elhiszel neki.
4/5 anonim válasza:
egyetértek,részedröl lehet ez már szerelem,de ha ö eddig nem lett az már kicsi a valószinüsége hogy az lesz.....kényelmesebb ez neki...nincs elkötelezve..és egyszemélybe vagy barát ,szeretö...legtöbb férfinek ha ez megvan nem is kell több...mert igy csajozhat
5/5 anonim válasza:
A kialakulás esélye 100% rosszabb esetben nem kölcsönös. Nálatok az. Egyszerű mindent az alkoholra fogni, de az alkohol nem kényszerít semmi olyanra amit nem akarsz megtenni, a gátlásaidat oldja, hogy könnyebben megtedd amit valójában akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!