Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ismerkedjen, találjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjen, találjon párt egy ilyen nő?

Figyelt kérdés

Naponta vonatozik sumi miatt. Nincsenek társas kapcsolatai, barátai. Szeret csinosan öltözködni, de visszahúzódónak mondják. Nem bulizik, szívesebben van nyugisabb helyeken, nem szereti a tömeget, alpári, részegeket. Nem kezdeményeznek nála, ha mégis akkor cdak nagyképű, rámenős fickók. Vagy ignorálnak vagy nyomasztóan nyomulnak és nincs meg az, hogy érezzük, hogy érdekeljük egymást.

22/N

2013. ápr. 5. 11:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
hidd el hogy tudom milyen.. 18 évesen egy barátom se volt, még iskolába se jártam! muszáj volt évet kihagynom családi okok miatt, egész nap otthon voltam és nem tudtam mit csinálni magammal. elkezdtem chatelni, találtam "haverokat", (nem barátokat) és találkoztam velük! eljártam velük jóideig bulizni, aztán végül barátság alakult ki a "haver" kapcsolatból. de te alapból úgy állsz az egésznek, hogy minek barát, ha aztán úgyis elhanyagolom őket :/// nem is veszed észre hogy miket írsz. Az embernek vannak barátai attól mert párkapcsolatban van.
2013. ápr. 5. 12:06
 32/44 A kérdező kommentje:
De nem érzem úgy, hogy szükségem lenne barátokra. Nekem ez így erőltetett... Akivel nem alakul ki természetesen azzal miért erőltessem? Pl. suliban.
2013. ápr. 5. 12:10
 33/44 anonim válasza:
Tényleg mutathatnál egy képet, akár privátban is.
2013. ápr. 5. 12:13
 34/44 anonim ***** válasza:

ennyivel a párkeresésre is rámondhatnád, hogy erőltetett :)) ... + ha nagyon rágörcsölsz erre a párkeresős dologra nagyon nehezen találsz majd valakit.. ált minél jobban keresi valaki a szerelmet annál jobban nem találja :D

mindenkinek szüksége van barátokra, kell valaki akivel megbeszélheted a dolgokat.

de amúgy hh nem alakult ki semmi barátság? csak úgy nem repülnek oda a barátok :D

2013. ápr. 5. 12:18
 35/44 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nincs képem közeledni ha nem érzem, hogy kellenék. Lehetetlennek tűnik.
2013. ápr. 5. 12:25
 36/44 A kérdező kommentje:
Sosem voltam társasági ember. Ahogy emlékszem oviban sem közeledtem senkihez és később sem... :D Pár barátnőm volt, de aztán megszakadt a dolog mert csak én kerestem őket.
2013. ápr. 5. 12:28
 37/44 anonim ***** válasza:

jaj szegény ://

nem szeretem ha egy csaj idősebb de ennyiből tuti megismernélek... csak nem Győri vagyok ennyi :D

F19

2013. ápr. 5. 12:34
 38/44 A kérdező kommentje:
Mindig fiatalabbnak néznek. :D Előny is ha nem sminkelek... :D
2013. ápr. 5. 12:38
 39/44 anonim ***** válasza:
Képet mégsem láttunk.Pedig kíváncsiak lennénk,szerintem bátran állíthatom itt a legtöbb hozzászóló nevében.
2013. ápr. 5. 12:44
 40/44 anonim ***** válasza:
Sztem add fel, nem akarasnak nyoges a vege
2013. ápr. 5. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!