Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen, találjon párt egy ilyen nő?
Naponta vonatozik sumi miatt. Nincsenek társas kapcsolatai, barátai. Szeret csinosan öltözködni, de visszahúzódónak mondják. Nem bulizik, szívesebben van nyugisabb helyeken, nem szereti a tömeget, alpári, részegeket. Nem kezdeményeznek nála, ha mégis akkor cdak nagyképű, rámenős fickók. Vagy ignorálnak vagy nyomasztóan nyomulnak és nincs meg az, hogy érezzük, hogy érdekeljük egymást.
22/N
Pedig ehhez nem ártana valami társas kapcsolat. Iskolában miért nem alakult ilyen? Menj el valami szakkörre vagy iskolával kapcsolatos rendezvényre.
Ha pedig kifejezetten párkapcsolatot szeretnél, akkor kipróbálhatnál egy társkeresőt. Én nem hiszek bennük, de lehet, hogy neked beválik.
általában, az ilyen embereknek való a társkereső. próbáltad már?
egyébként nem mindig barátokkal buliznak az emberek... egyszerű haverokkal is ellehet menni bulizni, szórakozni, ilyen haverokat meg bárhol fellehet szedni.
bár te azt írod nem szereted a tömeget.. valamit áldozni kellene, hogy találj valakit :) én se nagyon szeretek bulizni, de néha muszáj, hogy ismerkedjek, társaságban legyek.
Esetleg ha élőben nem megy, akkor neten is tudsz találni barátokat. (pl blogokon, chat). De suliban lehet a legjobban barátokat/haverokat találni.. Esetleg kezdj valami délutáni tanfolyamot, ami most indul.
A külső meg teljesen mind1. Akár szép a kérdező akár csúnya, nem fog az ajtaján bekopogni a barát vagy a szerelem csak úgy.
Ne keresd a kifogásokat kérdező, hanem tegyél is valamit a cél érdekében
"Másik az, hogyha lenne párom akkor a "barátokat" elhanyagolnám, mert csak eszközként használnám őket ha csak ezért ismerkedem."
Már előre ezen agyalsz,látod?Ami még meg sem történt.
Negatívan látod a dolgokat,kicsit legyél optimistább.Rajtad múlik főleg, nem másokon;)
4 évig neten ismerkedtem. 3 embert találtam akivel szívesen összejöttem volna. Elképesztően primitív emberek vannak, vagy nem tetszenek vagy olyan életmódot élnek, hogy inkább nem kérek belőlük.
Tennék, de mit... Komolyan csak az tudja milyen aki ebben a helyzetben van. Nincs pofám olyanokhoz közeledni akiket nem érdeklek.
Ezzel én ki is lőttem magamat a sorból, mert Bp közelében vagyok és távkapcsolat nem érdekel. Bár ha levelezőtársat keresnél akkor állok rendelkezésre. :)
Amúgy társkeresőn a női felhozatal is ilyen, kapcsolatra a többség alkalmatlan (avagy nem is akar olyat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!