Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon égő ilyet mondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő ilyet mondani a barátomnak?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy én hívő lány vagyok. Barátom nem az. Szüleim ellenzik a kapcsolatunkat, 45 km van köztünk, nagyon bonyolult a találkozásunk, egymásnál nagyon nem aludhatunk, csak akkor ha elvesz feleségül. Már felhozta az eljegyzést, csak akkor nagyon hirtelen jött ( most vagyunk együtt 8 hónapja) sokkal könnyebb lenne úgy az életünk. De én hozzam fel neki a témát? Az a baj anyagilag sem áll jól, én meg még tanulok, majd most végzek

2013. ápr. 5. 10:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*mondó
2013. ápr. 5. 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:

ma 10:19

azt irtam, hogy nagy áltlaánosságban ez szotka a szülöket veérelni abban, hogy a lányukat leválaszák egy pasiról.

Nem azt irtam hogy "A Kérdező Szülei Ilyenek" :)

Ha nincs igazam ebben az esetben elfogadom, de kihangsulyozom, hogy nagy áltlaánosságban viszont igaz az állításom :)

2013. ápr. 5. 10:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Tisztelt Prof. Shevy

Az is egy külön fejezet lenne itt a gyakorin hogy mennyi %-ban van igaza a szülőknek, és mennyiben a gyereknek. Nem vennék rá mérget hogy a gyerekek felé dőlne a mérleg.

2013. ápr. 5. 10:27
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 10:27

Természetesen igazad van abban, hogy nem mindig a gyerek a hibás.

De nézzük meg, hogy a jelenlegi szülök tiniként sokkal nagyob százalékban kaptak normális nevelést, mint a mostani tinik. Tehát sokkal több normális értékrendekkel rendelekzö racionális gondolkodású szülő létezik, mint tini főleg ugy hogy a gyerekek a való világon és a csilag süzletiken nőnek fel, mert ugyebár a Média nagy úr...

2013. ápr. 5. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagy általánosságban sem igaz prof:) csak gondolom téged párszor kiközösítettek a szülök és lám ez a nézeted.
2013. ápr. 5. 10:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Na ez a probléma a hívőséggel.

Jó oké,házasságig nincs szex.De a mai fiataloknál már ez sem így megy.Oké,nincs szex házasságig,akkor mi legyen?

Hát házasodjuk össze egyből!

Megfontolatlan elhamarkodott házasságba futnak csak így bele,miért?Hogy szexelhessenek.

Ezért nincs értelme ennek a szabálynak,hogy házasságig nincs szex.

2013. ápr. 5. 10:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi köze van a hívőségnek a házasság előtti szexhez? Ez a baj a katolikusokkal, hogy az egyház középkori dogmáiban hisznek (ha hisznek) és nem Jézus tanításaiban. Olvasd el újra az Újszövetséget, abban szó sincs arról, hogy nem lehetne házasság előtt bármit is csinálni. Vagy menj el a református templomba és konfirmálj le, utána a szüleid nem szólhatnak bele. :) Egyébként meg amíg otthon élsz nem lesz jobb a helyzet. Fejezd be a sulit költözz külön aztán úgy egyszerűbb lesz.
2013. ápr. 5. 11:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Te hol vagy hívő lány, már nem azért:DDD

Ez egy kiskapu, amit keresel a szüleid előtt. Ha eljegyez, és házasok leszünk, hághatunk kedvünkre, mint a nyulak, később meg legfeljebb elválunk, ha úgy lesz, kit izgat.

Nagyon álszent dolog a kefélés miatt eljegyezni a másikat, szvsz.

2013. ápr. 5. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as,

előtted én írtam valamelyik hozzászólást,és pont erre gondolok én is.

Hogy ez már nem is igazi hívőség,álszentség,és csak felesleges szabály,hogy nincs szex.

2013. ápr. 5. 16:14
 20/20 anonim ***** válasza:
semmi köze a családi életemhez annak amit látok amit hallok amivel felkeresnek
2013. ápr. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!