Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon égő ilyet mondani a barátomnak?
ma 10:19
azt irtam, hogy nagy áltlaánosságban ez szotka a szülöket veérelni abban, hogy a lányukat leválaszák egy pasiról.
Nem azt irtam hogy "A Kérdező Szülei Ilyenek" :)
Ha nincs igazam ebben az esetben elfogadom, de kihangsulyozom, hogy nagy áltlaánosságban viszont igaz az állításom :)
Tisztelt Prof. Shevy
Az is egy külön fejezet lenne itt a gyakorin hogy mennyi %-ban van igaza a szülőknek, és mennyiben a gyereknek. Nem vennék rá mérget hogy a gyerekek felé dőlne a mérleg.
ma 10:27
Természetesen igazad van abban, hogy nem mindig a gyerek a hibás.
De nézzük meg, hogy a jelenlegi szülök tiniként sokkal nagyob százalékban kaptak normális nevelést, mint a mostani tinik. Tehát sokkal több normális értékrendekkel rendelekzö racionális gondolkodású szülő létezik, mint tini főleg ugy hogy a gyerekek a való világon és a csilag süzletiken nőnek fel, mert ugyebár a Média nagy úr...
Na ez a probléma a hívőséggel.
Jó oké,házasságig nincs szex.De a mai fiataloknál már ez sem így megy.Oké,nincs szex házasságig,akkor mi legyen?
Hát házasodjuk össze egyből!
Megfontolatlan elhamarkodott házasságba futnak csak így bele,miért?Hogy szexelhessenek.
Ezért nincs értelme ennek a szabálynak,hogy házasságig nincs szex.
Te hol vagy hívő lány, már nem azért:DDD
Ez egy kiskapu, amit keresel a szüleid előtt. Ha eljegyez, és házasok leszünk, hághatunk kedvünkre, mint a nyulak, később meg legfeljebb elválunk, ha úgy lesz, kit izgat.
Nagyon álszent dolog a kefélés miatt eljegyezni a másikat, szvsz.
18-as,
előtted én írtam valamelyik hozzászólást,és pont erre gondolok én is.
Hogy ez már nem is igazi hívőség,álszentség,és csak felesleges szabály,hogy nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!