Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja? Tavaly tetszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja? Tavaly tetszettem neki! Biztos vagyok benne meg mások is mondták, hogy így volt. A többi lenn.

Figyelt kérdés
Akkor nekem volt barátom, és nemsokkal később neki is lett barátnője. Idén már mind a ketten szabadok vagyunk, közeledtem hozzá ( nem nyomulósan csak kedvesen) és erre mintha sose kellettem volna neki idegenkedve bántóan viselkedik. Miért? Mit tehetek ilyenkor? 17/L
2009. szept. 20. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy még nem jutott túl teljesen azon az előző barátnőjén. Az is lehet, hogy most egy kicsit élvezi az egyedüllétet, és egyszerűen jelenleg nem vágyik senkire. Az is lehet, hogy van valaki más, aki megtetszett neki. Lehet, hogy régebben tényleg tetszettél neki nagyon, de az ilyen érzelmek idővel elmúlhatnak, ha úgy érzi az illető, reménytelen. (Mikor neked barátod volt, talán lemondott rólad végleg). Szerintem ne fuss utána, ha pedig bántóan viselkedik, akkor főleg ne! Te már léptél egyet: ha akar valamit, majd lép következőnek ő, idővel kiderül. De semmit nem lép, csak idegenkedik tőled, akkor felejtsd el. Rengeteg fiú van a világon... L/21
2009. szept. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!