Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szerelmes volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes volt belém/tetszettem neki, vagy csak szédített?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, lényegében volt osztálytársam akibe szerelmes voltam/vagyok. A srác eleinte utált, de aztán jobban megismert, és jóba lettünk. Sokszor beszélgettünk, de az esetek többségében ő jött oda hozzám. Volt, hogy elhívott sétálni, aztán hívott, hogy együtt menjünk haza, meg hogy kísérjem el ide-oda. Felvett msn-en, bejelölt facebookon. Csomót beszélgettünk msn-en, és mindig ő írt rám. Megbízott bennem. Mondta, hogy szép vagyok, meg ilyenek.. Csak néha furcsán viselkedett. Pl.: ha ott voltak a haverjai akkor "észre se vett", ha kettesbe voltunk tök kedves volt. Meg ölelgetett, és úgy tett mintha a barátnője lennék. Ez így ment 1,5 éven keresztül.

Bocs hogy ilyen hosszú szöveget írtam, de nem tudtam rövidebben megfogalmazni.

Kérlek segítsetek!

Lécci normális válaszokat!

Előre is köszi!

Amúgy 15 éves lány :)

2011. aug. 9. 10:20
 1/8 mostmegmondom:D válasza:
100%
Szerintem tetszettél neki csak a haverjai előtt nem merte kimuatatni...és csak azért nem jártatok mert nem tudta hogy kölcsönös-e a dolog ha még aktuális szerintem mond el neki hogy tetszik neked is...Ha meg tudta akkor fél megkérdezni...De ha téll így viselkedik tuti bejössz neki ;)
2011. aug. 9. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális az ilyen korú fiúknál (egyébként sokszor az idősebbeknél is előfordul). Ha baráti körben van, akkor hajlamos a srác elfelejteni, hogy ott a barátnője, ilyesmi. Bár te (még) nem vagy az, így méginkább érthető.

Szerintem ne aggódj, légy laza és spontán és egy jól elkapott pillanatban kérdezz rá, hogy most mégis akkor mivan?! :)

19L

2011. aug. 9. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem csak barátként néz rád.
2011. aug. 9. 15:32
 4/8 anonim válasza:
100%
tuti tetszel neki :) sztem mindenképp mond el te is, hogy neked is tetszik! :)
2011. aug. 9. 17:28
 5/8 A kérdező kommentje:
elmondanám, ha tehetném.. :S
2011. aug. 9. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Teheted!!
2011. aug. 11. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Ö is kedvel, csak lehet hogy a barátai elött ezt azért nem mutatja ki, mert fél hogy majd piszkálják a barátai meg minden. Nekem is volt ilyen barátom mikor csak vele voltam nagyon rendes volt, de mikor ott voltak a barátjai meg minden, akkor mint ha nem is Ö lett volna.
2011. aug. 11. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem is tetszettél neki... bátran mondd meg neki, hogy mit érzel :)
2011. aug. 11. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!