Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszettem a csajnak vagy mi érdekeset látott rajtam, hogy annyira bámult és mosolygott?
-23 f vagyok még nem volt barátnőm mer eddig mindig elutasítottak bárhogyan is próbálkozzak
- és tegnap este amikor költöztem át másik bentlakásba , magamba kellet átcuccoljak egy csomó mindent ( busszal tettem több túrát ,hogy kevesebbet kötlek egyetemista vagyok és nyári gyakorlaton maradok )
- nos hát mikor az utolsó szállítmányt vittem én közép tályon álltam a nagy csomagokkal és észre vettem hogy egy szép csaj ül a busz első felében és hátrafele néz
- én előre néztem csak nem pont őtet bámultam de ő egyszer csak rám rám nézett és elkezdett mosolyogni
- a továbbiakban ezt csináltuk néha szét néztünk néha egymásra de akkor már mint kettőnket gyötrött a mosolygás kényszer fogalmam sincs , hogy miért :)
- sajnos nem mertem odamenni hozza mert az előbb említett okok miatt nagyon fáradt voltam és eléggé meg ízadtam :(
meg persze a csomagomat sem mertem otthagyni , hogy bemutatkozzam
-talán másképpen se mertem volna odamenni hozzá pedig nagyon tetszett de ilyen vagyok GYÁVA :(( pedig nagyon szeretnék nem ilyen lenni
nekem most még visszakéne menjek takarítani az előző helyre,
de délután valaszolok ha esetleg vissza kerdeznétek valamit
Neked is csak azt tudom mondani hogy tanulj és fejlődj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!